«Дніпро» - «Динамо»: цікаві особливості

«Дніпро» - «Динамо»: цікаві особливості

Головною особливістю в стані нашої команди є факт того, що вперше з початку чемпіонату в команді немає жодного дискваліфікованого виконавця, що дає Сергію Реброву хороший вибір гравців на один з найважливіших матчів першого кола Ліги Парі-матч.

Головний тренер «біло-синіх» незадовго до зустрічі зазначив, що втрачені «Дніпром» на початку турніру очки ще ні про що не говорять: команда входить в сезон, і її зустріч з динамівцями буде цікавою для публіки і непростою для обох сторін.

- Ми серйозно готуємося до недільного матчу, і суперника, звичайно, оцінюємо так як потрібно.

Ребров також зазначив, що, на його думку, основну роль в спаді гри суперників зіграв відїзд Євгена Коноплянки — лідера, від якого багато в чому залежала гра команди в атаці.

Заповнити якийсь вакуум атакувальної міці «Дніпра» покликаний бразильський півзахисник Данило, який отримав футбольну освіту в знаменитій на весь світ футбольній академії амстердамського «Аякса» і підписав з дніпрянами річний контракт. Можливо швидкісний новачок дніпропетровців, що відрізняється вмінням віддати гострий пас дебютує в чемпіонаті України саме у грі з чинним чемпіоном країни.

Лідер київського «Динамо» Андрій Ярмоленко, в свою чергу бачить втрату очок «Дніпром» у перших матчах нової першості в настрої на матчі чемпіонату УПЛ.

- Чому, коли команда проводить феєричну гру, то після неї завжди є якийсь спад? Те ж саме і по сезону, можна сказати. У минулому сезоні ти граєш у фіналі Ліги Європи. В наступному чемпіонаті ти приїжджаєш до Ужгороду — і там сидять п'ять тисяч уболівальників. А на фіналі Ліги Європи — 70 тисяч. У плані мотивації, може, є якісь проблеми.

А ось один з провідних майстрів у стані наших суперників Артем Федецький впевнений, що в майбутньому матчі проти «біло-синіх» його команда покаже рівень «Дніпра» зразка минулого сезону.

- Дуже сподіваюся, що вже в матчі з «Динамо» вболівальники побачать весняний «Дніпро». Ми в кожному матчі намагаємося діяти в атакуючому ключі, але бажання не завжди виконуються. У минулому чемпіонаті «Дніпро» двічі програв «Динамо», і за рахунком на табло, виходить, що суперник нас у чомусь перевершив. Хоча підсумок не завжди відображає те, що відбувається на полі.

Також відзначимо, що в якості головних тренерів своїх клубів Сергій Ребров і Мирон Маркевич протистояли один одному два рази і в обох поєдинках сильнішими були динамівці – 3:0 і 1:0.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер