»Дніпро» – «Динамо». Початок матчу о 15:00

»Дніпро» – «Динамо». Початок матчу о 15:00

У п’ятницю пізно ввечері «Динамо» рейсом із Манчестера прилетіло до Дніпропетровська. Оминаючи Київ, таким чином сподіваючись зберегти час та сили гравців, які провели за тринадцять днів п’ять матчів. Щоб на мажорній ноті завершити перший весняний цикл, який умовно відокремлюється матчами збірних, підопічним Юрія Сьоміна залишається перемогти «Дніпро». У цьому випадку старт команди за нового тренера можна буде вважати повністю успішним.

За умов, що склалися, казати про цілеспрямовану підготовку «Динамо» до поєдинку не доводиться. У п’ятницю гравці відновлювалися після важкого матчу з «МанСіті», перед обідом здійснивши пробіжку, а єдиним тренуванням на зеленому газоні стало суботнє заняття на «Дніпро-Арені».

На відміну від «Дніпра», в якого через дискваліфікацію поєдинок пропустить Селезньов, втрати «Динамо» пов’язані з травмами. За відсутності Мілевського основні надії в нападі передбачувано покладалися на Кравця. Артем-молодший не проти був їх виправдати, забивши тиждень тому м’яч у ворота «Ворскли». Проте у вівторок увечері, після приїзду команди до Манчестера, у форварда різко піднялася температура, до 39 градусів. Звичайно, після цього мова про участь Кравця в матчі з «МанСіті» вже не велася. Під питання вихід Артема й у поєдинку з «Дніпром». Хоча, в суботньому тренуванні нападник узяв участь, а чи зіграє він проти «Дніпра» тренери вирішать напередодні поєдинку. Потихеньку відновлюється й Хачеріді, який пропустив два останніх матчі. Власне, без нього та Михалика Юрію Сьоміну поки вдається зберігати надійність у захисті. Два пропущених м’ячі в шести матчах у нинішньому році краще тому підтвердження.

Серед неминучих під час напруженого сезону кадрових втрат у «Динамо» залишаються ходи для підсилення. В неділю може відбутися повернення на поле в біло-синій футболці Олександра Алієва. Півзахисник поступово набирає кондиції, показавши себе з найкращого боку в поєдинку молодіжної першості, коли забив два м’ячі та віддав дві результативні передачі. Хоча в центрі поля «Динамо» особливих проблем не має, наявність класного гравця, який вміє пробити з будь-якої дистанції та прагне довести свої претензії на місце у складі, буде ще одним чинником на користь «Динамо».

Поєдинок 22 туру Епіцентр-Чемпіонат України «Дніпро» – «Динамо» відбудеться в неділю, 20 березня, у Дніпропетровську на стадіоні «Дніпро-Арена». Початок о 15:00. Пряму трансляцію матчу дивіться на телеканалі 1+1, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер