Щоденник збору в ОАЕ: акцент на тактиці

Щоденник збору в ОАЕ: акцент на тактиці

Вранці команда отримала заслужений відпочинок, який гравці використовували за своїм бажанням. Хтось залишився в готелі, присвятивши час відновленню або плаванню в басейні, а для охочих відвідати Дубай був організований виїзд до міста.

Дубай – місто-рекордсмен, яке намагається в усьому бути найкращим. Саме в цьому місті, найбільшому в ОАЕ, розташована найвища і найбільш багатоповерхова у світі будівля – Бурдж-Халіфа. Поруч із нею знаходиться найбільший торгово-розважальний центр у світі – Dubai Mall. Саме сюди і приїхали динамівці вранці наступного дня після гри з «Шахтарем», прогулявшись по красивому центру, уздовж штучного каналу, серед фонтанів і хмарочосів.

До слова, п'ятниця в ОАЕ вважається вихідним днем. Робочий тиждень тут починається в неділю і закінчується в четвер, відповідно п'ятниця і субота – вихідні. П'ятниця ж для місцевого мусульманського населення – взагалі особливий, святий день. У цей день усі місцеві жителі йдуть у мечеті на молитву. Утім, на життя космополітичного інтернаціонального Дубая ці звичаї впливають меншою мірою. Торгові центри не закривалися навіть під час п'ятничної молитви.

Увечері команда вирушила на стадіон Khalid Bin Mohammed Stadium. Перед початком тренування привітання з Днем народження від тренерів і партнерів по команді приймав Руслан Нещерет, який відзначив сьогодні 19-річчя.

Саме заняття було цілковито присвячене роботі над тактикою. Команда відпрацьовувала різні тактичні елементи під керівництвом Мірчі Луческу спочатку без участі воротарів, а потім і з ними.

У завершальній частині тренування команда також попрацювала над реалізацією моментів, завершенням атак. Гравці, прийнявши м'яч перед штрафним майданчиком, завдавали удари по воротах без перешкод. Довелось добряче попрацювати і воротарям.

У суботу динамівці проведуть два тренування на стадіоні. А в неділю зіграють завершальний контрольний матч на перших зимових зборах – проти національної збірної Йорданії.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер