Дні пам’яті Валерія Лобановського в Нью-Йорку...

Дні пам’яті Валерія Лобановського в Нью-Йорку...

В американському Нью-Йорку відбувся традиційний міжнародний турнір пам’яті Валерія Лобановського. У змаганні взяли участь чотири команди: “Рішельє” (Одеса), “Чорноморець” (Нью-Йорк), “Російські зірки” (Нью-Йорк) та “Динамо” (Лос-Анджелес).

Дні пам’яті Тренера співпали зі святкуваннями на американському континенті Днів Одеси. Не дивно, що до фіналу вийшли дві команди Південної Пальміри – “Рішельє” та “Чорноморець”. Перемога та головний приз від Асоціації ветеранів спорту дістався футболістам “Рішельє”, за яких виступав відомий у минулому футболіст “Динамо” (Київ) Валерій Паркуян, який відзначав днями 60-літній ювілей. У складі “Чорноморця” серед найкращих був чемпіон світу та Олімпійський чемпіон з фігурного катання Віктор Петренко.

Один з головних організаторів змагань – партнер Валерія Лобановського у складі “Динамо” середини 60-х Віктор Каневський. Саме він став президентом турніру, узяв на себе чималий тягар організаційних питань. Нагадаємо, що в минулому році перший Кубок турніру дістався динамівцям з Лос-Анджелесу.

На фото зліва направо: президент ФК “Рішельє”, народний депутат України Ігор Рєзник з головним призом Асоціації ветеранів спорту, Деві Аркадьєв та головний тренер команди-переможця Петро Чілібі з пам’ятним призом від сім’ї Лобановського.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер