До фіналу не дісталися

До фіналу не дісталися

У двох матчах турніру "Динамо" здобуло чотири очки (перемога і нічия) і фінішувало на першому місці в групі "В". У інших групах лідирували норвезький "Вікінг" і американський "Сан-Хосе". Учора у півфінальному матчі кияни поступилися "Метростарз" - 2:3.

***

Зігравши внічию з американським "Даллас Берн", київське "Динамо", фінішуючи в групі на першому місці, вийшло до півфіналу турніру La Manga Cup-2004.

З перших хвилин зустрічі Олексій Михайличенко випустив на поле склад, який, судячи з усього, буде базовим у другому колі чемпіонату України і розиграші Національного кубка.

У звітному матчі американці виглядали набагато свіжішими і цікавішими, ніж у поєдинку з норвезьким "Одд Гренланд". Річ у тім, що на матч із скандинавами далласці вийшли ще не відновившись після тривалого перельоту через океан, звідси і образлива поразка. У поєдинку з чемпіонами України "янкі" постали зовсім іншою командою, показавши часом швидкісний і комбінаційний футбол. Воно і накраще, адже спаринг із серйозним суперником напередодні старту сезону можна записати до активу киян.

Перша атака динамівців завершилася взяттям воріт суперника. На 84-й секунді Діого Ринкон відпасував на Андрія Гусина, удар якого з 22-х метрів зняв "павутину" з правої "дев'ятки" воріт Стаффа Гарліка. У першій двадцятихвилинці динамівці повністю переважали опонентів і могли до середини тайму довести рахунок до розгромного.

Обмежилися "біло-блакитні" всього двома м'ячами, яких, у результаті, виявилося недостатньо для перемоги в матчі. Чудова триходівка Діого Ринкон - Белькевич - Верпаковськис завершилася влучним ударом останнього з кута воротарської на 15-й хвилині зустрічі. Американці побудували гру на контратаках, в одній з яких Райр на 28-й хвилині добив м'яч у порожні ворота після виходу Нлеко один на один із Шовковським. За кілька хвилин до перерви навіс Пеєва з правого флангу замикав головою Верпаковськис, але удар латвійця був неточний.

Активністю вирізнявся Діого Ринкон. Бразилець прогресує, з кожним днем, додає у "фізиці", органічно вписуючись у концепцію командної гри. Аналогічно можна сказати і про молодого Олега Гусєва.
У другій половині зустрічі тренер команди Олексій Михайличенко випустив на поле нових гравців, довівши число номінальних нападників до трьох. Як це трапляється, кількість не перейшла в якість, і хоча за створеними моментами динамівці повністю перевершили опонентів, єдиний результативний "постріл" прийшовся у площину воріт Шовковського - вже в доданий арбітром час фланговий навіс ударом з восьми метрів замкнув Томпсон.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер