До уваги представників ЗМІ!

До уваги представників ЗМІ!

У четвер, 28 січня, о 16.00 запрошуємо вас до конференц-залу клубного офісу київського «Динамо», де відбудеться презентація безпрецедентного для України інноваційного проєкту – токенізації ФК «Динамо»(Київ).

Услід за провідними європейськими клубами «Барселоною», «Ювентусом», «Атлетіко», ПСЖ та «Міланом» улюбленці мільйонів уболівальників як в Україні, так і за її межами випустять власні токени та започаткують власну цифрову економіку – у партнерстві з американською компанією Moonwalk, що має значний досвід у сфері діджиталізації спорту та успішні кейси співпраці зі спортивними клубами США.

Чи справді «Динамо» створює нову криптовалюту? Токен у світі спорту: сувенірна фішка чи акція клубу? «Динамо» в смартфоні»: що спільного між футболом і технологією блокчейн? Коли ж вони з’являться – перші токени київського «Динамо»? Як і за що їх можна буде отримати і, найголовніше, де і на що витрачати? База фанів на основі блокчейну – утопія чи цілком досяжна реальність? Вболівай – і впливай: на які рішення менеджменту «Динамо» (Київ) зможуть впливати володарі токенів? Яким чином токени захищені від підробок? Чому саме американську фірму Moonwalk обрали для реалізації амбітного задуму і чи візьмуть наші, українські, IT-фахівці, заслужено шановані в усьому світі, участь у токенізації київського клубу?

У 21-му році – у ХХІ століття! Розуміючи необхідність осучаснення та цифрових змін, керівництво ФК «Динамо» (Київ) створило новий департамент – з питань інновацій. Очолив його відомий українсько-американський бізнесмен, ідеолог технології блокчейн та штучного інтелекту, президент Федерації робототехніки України Марк Гінзбург. Над чим працюватиме цей департамент і на які кардинальні трансформації «Динамо» слід очікувати вже у найближчому майбутньому?

На ці та інші важливі питання на прес-конференції відповідатимуть:

перший віце-президент ФК «Динамо» (Київ) Віталій Сівков;

віце-президент з питань маркетингу Олексій Паламарчук;

віце-президент з питань інновацій Марк Гінзбург;

керуючий партнер компанії Juscutum, радник прем’єр-міністра України з питань діджиталізації Артем Афян.

На онлайн-зв’язку з Нью-Йорка з нами будуть:

генеральний директор Moonwalk Шив Мадан;

директор Moonwalk зі стратегічних питань Ґреґ Консільйо.

До участі в прес-конференції запрошені також представники Міністерства цифрової трансформації України.

Акредитація ЗМІ та довідки: +380639774417 Богдан Булига; +380986104178 Анна Шестак.

Чекаємо на вас 28.01.2021 о 16.00 за адресою: м.Київ, вул. М.Грушевського, 3, клубний офіс ФК «Динамо» (Київ), конференц-зал.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер