Важлива інформація для вболівальників «біло-синіх», які вирушать до Неаполя

Важлива інформація для вболівальників «біло-синіх», які вирушать до Неаполя

Дата, час та місце проведення матчу

23 листопада 2016 року – стадіон «Сан-Паоло» , площа Vincenzo Tecchio, Неаполь – 20:45 (час місцевий)

Документи, які знадобляться на час перебування в Італії

Протягом усього перебування в Італії ви маєте носити з собою документи, що засвідчують вашу особу (не копію, а оригінал документа)

Уряд Італії дотримується політики нульової терпимості до хуліганів на трибунах стадіону та за його межами.

Місце збору буде організовано в центрі міста, біля порту ("Stazione Marittima") навпроти Piazza Municipio. Для забезпечення безпеки та правопорядку його буде охороняти поліція. Починаючи з 15:00 у цій зоні почне працювати маршрутний транспорт, який у супроводі співробітників поліції доставить вас прямо на стадіон та висадить біля гостьового сектору. Перед посадкою до автобусу співробітники служби безпеки особисто перевірять кожного вболівальника з метою виявлення заборонених предметів (до списку яких входять і ремені для штанів).

Із міркувань безпеки поліція настійно рекомендує вам скористатися вищевказаним маршрутним транспортом.

Якщо з вами сталися які-небудь неприємності на Центральній залізничній станції Неаполя або в аеропорту, то просимо звертатися до представників поліції, які знаходяться на території цих двох об'єктів.

Якщо ви подорожуєте на автомобілі або автобусі по автостраді A1, то ви можете скористатися місцем збору для вболівальників команди гостей, яка розташована в зоні відпочинку "San Nicola", де представники поліції зможуть підказати вам дорогу, а в разі необхідності доставити вас на стадіон San Paolo.

Після прибуття на стадіон ви побачите перед собою вхідні ворота (Varco 26 Guest Supporters) позначені як "only DYNAMO KIEV supporters". Прилегла територія (V Via Marconi, Piazzale Matteucci e Barsanti), яка буде огороджена бар'єрами, призначається для вболівальників команди гостей та їхніх транспортних засобів. Вона розташовується біля "Mostra d’Oltremare". Турнікети відкриваються за три години до початку матчу. Для проходу на стадіон уболівальники зобов'язані пред'явити стюардам документи, які засвідчують їхню особу, та квитки. Якщо у вас не виявиться при собі всіх або якого-небудь одного з цих документів, то вам буде відмовлено в доступі на стадіон.

Заборонено приносити феєрверки, петарди, будь-яку зброю, тупі предмети, банери образливого змісту, заборонені банери, банери, які не відповідають вимогам італійського законодавства. Персональний огляд буде проводитися представниками служби безпеки.

Використання брючних ременів забороняється.

У разі втрати або крадіжки квитка, дублікат квитка не видається. Якщо з якоїсь причини у вас не виявиться при собі квитка, ви будете виведені за турнікети в супроводі стюардів, або, в разі необхідності, співробітників поліції.

Вболівальники, які прибувають на стадіон без квитка до гостьового сектору, не зможуть придбати квитки до цього сектору в день матчу.

Після завершення матчу необхідно буде затриматися у гостьовому секторі до того часу, поки місцеві вболівальники не залишать стадіон (приблизно 40-60 хвилин).

Маршрутний транспорт буде чекати на вболівальників «Динамо» безпосередньо біля сектору, аби доставити до початкового пункту призначення. Поліція ще раз настійно рекомендує скористатися цією послугою, щоб уболівальники могли безпечно дістатися пункту призначення.

Як користуватися громадським транспортом для поїздки з центру міста до аеропорту або залізничного вокзалу

На будь-якому виді громадського транспорту необхідно купувати квиток для посадки та компостувати його, перебуваючи в транспортному засобі. Квитки ви можете придбати на залізничній станції, у газетних кіосках, торговців тютюновими виробами.

З аеропорту Naples Capodichino Airport потрапити до місця зібрання або безпосередньо на стадіон можна в супроводі поліції. Для вболівальників буде організовано роботу маршрутного транспорту.

З центрального залізничного вокзалу (Piazza Garibaldi dalla Stazione Ferroviaria Centrale /Piazza Garibaldi) потрапити до місця зібрання або безпосередньо на стадіон можна в супроводі поліції. Для вболівальників буде організовано роботу маршрутного транспорту.

Ми настійно рекомендуємо вам скористатися вищевказаним маршрутним транспортом замість громадського транспорту.

Підземний громадський транспорт припиняє свою роботу перед завершенням матчу, в нічний час курсує невелика кількість автобусів.

Додаткова інформація

Продаж алкогольних напоїв на стадіоні та біля нього заборонений. Однак ви зможете придбати продукти харчування чи безалкогольні напої. Заборонено проносити із собою на стадіон алкогольні напої, а також безалкогольні напої в пляшках або склянках, які були придбані заздалегідь.

Під час європейських змагань було зареєстровано кілька випадків нападу на вболівальників команди гостей.

У зв'язку з цим просимо вас у день матчу утриматися від самостійного походу, а замість цього скористатися послугами маршрутного транспорту, які надаються для вболівальників команди гостей в аеропорту, на залізничній станції та в порту.

Також рекомендовано утриматися від відкритого носіння та демонстрації клубних шаликів чи національної збірної України, щоб вас неможливо було ідентифікувати як уболівальника команди гостей.

Телефони екстрених служб

У разі необхідності можна зв'язатися з поліцією або набрати номери екстреного виклику 113 або 112.

Швидка допомога 118

Пожежна служба 115

Технічна допомога в дорозі 116

Дипломатичні/ консульські органи

Консульство України в Неаполі розташоване за адресою via Porzio 4, tel. 0816057867, e-mail [email protected]

Фан-клуб «Динамо»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер