До зустрічі в кінотеатрах із Метром!

До зустрічі в кінотеатрах із Метром!

Основу картини склали архівні кіноматеріали, а також оцінки, судження та спогади про Метра його сучасників – гравців, тренерів, журналістів, уболівальників.

На перегляд були запрошені спортивні журналісти, а також представники ЗМІ загальної спрямованості.

Варто сказати, що 93 хвилини фільму промайнули, а це немов цілий футбольний матч, наче одна мить. Творцям вдалося передати колорит радянської епохи, яка змінилася новоствореною українською державою, за допомогою образу геніального тренера, який досягав успіхів завдяки своїм новаторським ідеям, незважаючи ні на що.

Після перегляду, що завершився оваціями присутніх, творці цікавого з різних точок зору кінопродукту, а це – режисер постановник Антон Азаров, а також продюсери Дмитро Симонов та Сергій Полховський, відповіли на найрізноманітніші питання журналістів.

Промови були щирими й відчувалося, що автори немов заново пропускали себе разом із майстрами пера та мікрофона, частина з яких була знайома з генієм футболу особисто, через призму хвилюючого спілкування за допомогою кіномистецтва з Валерієм Лобановським, який був, є й буде з нами назавжди!

1 грудня документальний фільм «ЛОБАНОВСЬКИЙ НАЗАВЖДИ» вийде на великі екрани, й, будемо сподіватися, що на нього чекає успішна прокатна доля!

До зустрічі в кінотеатрах із Метром!

Олег Задерновський

* фото В.Раснер

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер