Справа честі й совісті Георгія Хвічії

Справа честі й совісті Георгія Хвічії

Колеги по роботі поважають Георгія за професіоналізм та добру душу, звертаючись за порадою як до старшого і досвідченішого товариша. За будь-яку справу, яку було йому доручено, Георгій брався максимально відповідально, часом годинами працюючи над, здавалося, незначними графічними елементами, зате на виході видаючи справжню «родзинку». Також небайдужий був наш Жора до суспільного життя, приймаючи найактивнішу участь у Революції Гідності.

Мало хто знав, що працюючи дизайнером, освіта у Георгія була далеко не гуманітарною. Ще за часів СРСР він закінчив Київське вище загальновійськове командне училище, проте в непрості часи перебудови пішов не військовою стежкою, обравши куди більш мирну професію.

Волею долі й обставин, у 2015 році Георгій Хвічія знову одягнув форму захисного кольору. Виконуючи свій громадянський обов'язок, уже сім місяців наш колега і друг служить на передовій, тримаючи лінію оборони на східних рубежах України. Зараз він на посаді командира взводно-опорного пункту бригади в одній з найгарячіших точок АТО Мар'їнці.

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) і його співробітники як можуть підтримують Георгія, тримають зв'язок із його сім'єю і бажають якнайшвидшого повернення в офіс на вулицю Грушевського. Георгій дуже цікавий оповідач, ось тільки зараз він небагатослівний. «У мене є завдання, які я виконую, все інше другорядне. Дай Бог, повернемося живими і здоровими, тоді й поговоримо», - відповів по телефону наш колега з місця служби.

Динамівці Києва пишаються, що в нашому колективі працюють такі патріоти України і справжні Герої сьогоднішнього часу!

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер