Домагой ВІДА: «Хорватія буде боротися за вихід із групи»

Домагой ВІДА: «Хорватія буде боротися за вихід із групи»

Він сповнений упевненості повернути собі місце у стартовому складі київського «Динамо», а також допомогти рідній збірній Хорватії успішно зіграти на Кубку світу в Бразилії. У п'ятницю відбулося жеребкування фінального турніру, враженнями від якого Домагой поділився з офіційним сайтом «Динамо» (Київ):

- Нашій збірній попалася дуже цікава група. Осібно в ній поставлю Бразилію, це господарі турніру та претенденти на перемогу в ньому. У решти трьох команд приблизно рівні шанси посісти друге місце. У Хорватії є великі надії вийти з групи.

- Що відзначите у ваших двох інших конкурентів – Мексики та Кот-д'Івуара?

- Обидві збірні дуже небезпечні, ми маємо максимально сконцентровано та серйозно підійти до зустрічей із ними. У Мексики завжди настрій лише на перемогу, чемпіонат країни в них завершується набагато раніше, ніж у Європі, й гравці отримують додаткову можливість для підготовки. Футболісти Кот-д'Івуар краще за інших готові до гри за температури 40 градусів. Гадаю, перше місце посяде Бразилія, а за друге будуть боротися три збірні.

- У першій грі Кубка світу, проти Бразилії, нічия Хорватію влаштує?

- Звичайно, це буде дуже хорошим результатом. Навіть одне набране очко поставить нас вище за інших конкурентів.

- На ваш погляд, у чому будуть козирі збірної Хорватії зразка 2014 року?

- У нас багато досвідчених гравців, які показують технічний та атлетичний футбол. Наше покоління гравців хоче досягти великих успіхів, це може бути шансом.

- Який результат для Хорватії вболівальники сприймуть як позитивний?

- Якщо вийдемо з групи з другого місця, потрапимо на Іспанію. Напевно, виходом до 1/8 фіналу будуть усі задоволені.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер