Домагой ВІДА: «Ми сильніші, але маємо показати це на полі»

Домагой ВІДА: «Ми сильніші, але маємо показати це на полі»

- Домагоє, як ваше самопочуття? У якому настрої повернулися зі збірної?

- Я дуже втомився після таких двох ігор за збірну, але зараз почуваюся добре, оскільки останню гру в чемпіонаті України пропустив. Настрій після збірної не дуже хороший, але зараз я думаю лише про «Динамо» (Київ) та майбутній матч.

- «Динамо» грало зі «Скендербеу» на зборах. Яке враження справила на вас тоді ця команда й наскільки нинішній «Скендербеу» відрізняється від того, з яким грала наша команда тоді?

- Це було два роки тому, й то була товариська гра. Завтра буде зовсім інший матч, інший настрій, і «Скендербеу» не просто так потрапив до групового турніру Ліги Європи. Буде важка гра, але я впевнений у нашій команді й що перемога буде за нами.

- Букмекери вважають, що у «Скендербеу» немає шансів навіть на нічию…

- Це футбол, і всі команди, які виходять на поле, мають шанси. Звичайно, ми сильніші й маємо вигравати, але маємо показати це на полі.

- «Скендербеу» серед інших обіграв у кваліфікації й «Динамо» (Загреб). Чи спілкувалися зі своїми співвітчизниками стосовно цього?

- Трохи спілкувався зі своїми колишніми партнерами по загребській команді, а також із своїми нинішнім партнером по «Динамо» (Київ) Йосипом Піваричем. Можна сказати, «Динамо» (Загреб) не пощастило, адже в тих матчах у них було дуже багато моментів. Але нам не потрібно розслаблятися й потрібно завтра показати хорошу гру.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер