Домагой ВІДА: «Минулий рік був для мене дуже хорошим»

Домагой ВІДА: «Минулий рік був для мене дуже хорошим»

Захисник київського «Динамо» Домагой Віда зустрічає Різдвяні свята вдома в Хорватії, беручи участь у традиційному благодійному турнірі в аматорській команді СВ коледжу (на фото). Там він дав інтерв'ю хорватському виданню «Голос Славонії», в якому розповів, яким був для нього рік, що минає.

- Дуже приємно знову опинитися вдома в той час, коли збираються старі друзі. Беручи участь у цьому змаганні, ми допомагаємо дітям, чому особисто я дуже радий.

Позаду дуже хороший для мене рік. Я маю ігрову практику в київському «Динамо» та забив кілька важливих голів. Також залучався до складу збірної Хорватії, тому я щасливий. Але не варто зупинятися на досягнутому, завжди потрібно намагатися зробити крок уперед. Це й є для мене головним стимулом для продовження роботи, щоб у наступному році виступати ще краще.

У Києві я почуваюся комфортно, місто чудове, ситуація наразі спокійна, як і на більшій частині України. Сподіваємося, що й те, що відбувається в Донецьку, буде врегульовано. Що стосується мене, то я дуже задоволений, що граю в такому клубі, як київське «Динамо». В останні два місяці головний тренер використовував мене на позиції лівого захисника. Іноді може не все вдається робити ідеально, особливо при зміні місць на полі, але я радий, що можу допомогти команді. Головне, що «Динамо» добре грає та перемагає.

Я сподіваюся, що ми зможемо виграти чемпіонат. У нас перевага над «Шахтарем» у п'ять очок, але ми не маємо розслаблятися, тому що наш суперник є дуже сильним. У Лізі Європи на нас чекають зустрічі з «Генгамом». У цьому турнірі перед нами стоїть мета пройти якомога далі. Однак, головним завданням є виграш титулу чемпіонів України, тож усі в клубі та вболівальники сподіваються на виступ наступного сезону в Лізі чемпіонів.

Переклад із хорватської Олег Задерновський

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер