Домагой ВІДА: «Налаштований відібрати чемпіонський титул у «Шахтаря»!»

Домагой ВІДА: «Налаштований відібрати чемпіонський титул у «Шахтаря»!»

Поставивши свій підпис під п'ятирічним контрактом, новобранець «біло-синіх» поділився своїми враженнями з кореспондентом офіційного сайту «Динамо».

- Домагою, вітаємо тебе з переходом до «Динамо»! Які перші враження від трансферу?

- Звичайно, я дуже радий, що прийшов до настільки великого клубу, яким є київське «Динамо»! Огнєн Вукоєвич мені багато розповідав про команду, тому я обізнаний стосовно всіх справ. Знайомий із президентом, начувся про чудових уболівальників та знаю про переможні традиції українського клубу. Я дуже-дуже радий переходу до «Динамо»!

- Коли дізнався, що тобою цікавиться «Динамо», і як проходив процес переговорів?

- Я знав, що селекціонери «Динамо» тривалий час спостерігали за мною, але останні три-чотири дні були дуже насиченими. Почалося все з того, що мені подзвонив президент загребського «Динамо» Здравко Мамич та повідомив, що в моїх послугах зацікавлений київський клуб. Про це казав й Огнєн Вукоєвич. І ось тепер я в Києві.

- Чи означає, що чутки в світовій пресі, які ось уже кілька років пов’язували твоє ім’я з київським «Динамо», мали під собою грунт?

- Я мав опинитися в «Динамо» ще минулої зими, але тоді щось не склалося. Дуже радий, що цього разу все пройшло успішно.

- Матчі у груповому раунді Ліги чемпіонів сезону 2012/13 проти київського «Динамо» були для тебе вдвічі принциповими?

- Звичайно, мені було відомо, що в цих поєдинках за мною будуть спостерігати, але нічого особливого я не робив, оскільки в кожній зустрічі віддаюся грі на всі 100 відсотків!

- Чи була розмова з головним тренером київських динамівців Олегом Блохіним?

- Ми поки не встигли поспілкуватися, але впевнений, що розмова відбудеться вже 10 числа, коли команда вийде з відпустки.

- Під яким номером будеш виступати в «Динамо» (Київ)?

- Поки не було часу подумати над цим. Звичайно, як і в збірній Хорватії, я хотів би грати під № 21, але в «Динамо» його вже зайняв мій друг Ніко Кранчар.

- Які цілі й завдання ставиш перед собою в київському «Динамо»?

- Спочатку необхідно добре підготуватися, проявити свої найкращі якості й вибороти місце в основному складі. І якщо не в цьому, так у наступному сезоні виграти в «Шахтаря» боротьбу за чемпіонський титул!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер