Домагой ВІДА: «Поборюся за місце в динамівській основі»

Домагой ВІДА: «Поборюся за місце в динамівській основі»

Відвідавши друзів у найбільшому місті цього регіону Осієку, він усе ж найбільше часу проводить у будинку своїх батьків у Доньє-Михойлаці. Підбиваючи підсумки року та трохи заглянувши в майбутнє, Віда сказав наступне:

- Коли я минулої зими перейшов із загребського «Динамо» до «Динамо» (Київ), то все спочатку пішло дуже добре. Я отримав місце у стартовому складі, але влітку клуб поповнив новий захисник, якого частіше використовував головний тренер команди Олег Блохін. Я не завжди мав достатньо ігрового часу, що позначилося на моєму статусі в збірній, де я втратив місце серед 18-ти провідних гравців. Але я готовий знову його повернути. Найближчим часом ми розпочнемо підготовку до продовження чемпіонату, і я зроблю все, щоб у конкурентній боротьбі вибороти місце в динамівській основі. Якщо вдасться досягти успіху, то я думаю, що Ніко Ковач (головний тренер збірної Хорватії – прим.ред.) знову зверне на мене свою увагу.

У чемпіонаті ми довго запрягали, але потім картина наприкінці осені значно покращилася. Ми йдемо другими й перебуваємо лише у п'яти очках від «Шахтаря». Українська першість є дуже сильною, адже за чемпіонський титул, окрім нас та «Шахтаря», ведуть боротьбу «Металіст», «Дніпро» та «Чорноморець». Я думаю, весняна частина чемпіонату буде дуже цікавою, – цитує Віду www.glas-slavonije.hr

Переклад з хорватської на українську www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер