Домагой ВІДА: «Після медичного огляду в київському «Динамо» готовий летіти в космос!»

Домагой ВІДА: «Після медичного огляду в київському «Динамо» готовий летіти в космос!»

- Я просто мав почастувати моїх друзів у своєму рідному містечку Доньї-Михойлац.

При цьому Віда зізнався, що ще ніколи не проходив такого ретельного медичного огляду, як це було в київському «Динамо»:

- Це тривало близько п'яти годин. Я запитав, що з моїм меніском, моїм носом, коли лікарі сказали мені, що в мене є невеликі проблеми. Але вони мене заспокоїли, сказавши, що ніхто ще не проходив огляд, не уникнувши виявлення невеликих проблем.

Такий підхід медичної служби свого нового клубу зовсім не здивував Домагоя:

- Я знав, що лікарі знайдуть якісь проблеми. Пошкодження носа – це, напевно, наслідок зіткнення з Рукавіною (партнер по загребському «Динамо»). Але з меніском у мене ніколи не виникало проблем. Але в цьому немає нічого страшного. Кожне моє коліно обстежували по півгодини. Потім оглянули голову, очі, суглоби... Той, хто пройде цей огляд, може навіть летіти в космос. Так мені сказали.

Запам’яталася Віді й перша зустріч із президентом київського «Динамо»:

- Як тільки я приїхав, Ігор Суркіс запросив мене до себе: «Як справи, Віда?», - просто запитав він. Ніби ми були знайомі з ним сотню років (посміхається).

Віда подякував за все своїм партнерам та тренеру Анте Чачичу:

- Я мріяв про те, що буду грати у футбол за межами Хорватії. Я дуже вдячний Вукоєвичу та Кранчару. Тепер я трохи набридну Огі (прізвисько Вукоєвича - прим.ред.), оскільки поки буду мешкати в його квартирі.

На жаль для новачка «біло-синіх», йому не дістався 21-й номер, оскільки він уже належить Кранчару, але він швидко знайшов вихід із ситуації.

- Оскільки я переходжу з «Динамо» до «Динамо», то залишу номер 24, - на завершення повідомив www.24sata.hr Віда, боєць, який в іграх за Загреб часто підставляв голову там, де інші не ризикнули би зіграти ногою.

P.S. Офіційний сайт практично повністю приводить інтерв'ю Віди, як і інших футболістів клубу, які вони дають у себе на батьківщині. Про те, наскільки вони відрізняються від публікованих з різними цілями вирізок на інших сайтах, судіть самі...

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер