Домагой ВІДА: «Прошу журналістів, які вигадують «новини», не називати в них мого прізвище»

Домагой ВІДА: «Прошу журналістів, які вигадують «новини», не називати в них мого прізвище»

Там і поставив гравцю кілька запитань кореспондент офіційного клубного сайту:

- Найперше запитання — як наразі почуваєтеся, Домагою, після струсу мозку, якого Ви зазнали в матчі з «Дніпром»?

- Дякую. Потроху відновлююся під наглядом клубних лікарів. Почуваюся добре та прагну якнайшвидше знову вийти на поле. Звісно, якщо лікарі дозволять і тренер побачить, що я гідний грати у стартовому складі.

- До закриття трансферного «вікна» залишилося менше двох тижнів. Повідомлення про Ваш можливий перехід із «Динамо» до іншого клубу зявляються ледь не щодня. Що можете сказати з цього приводу?

- Зазвичай я подібні «повідомлення» ніяк не коментую. У кожного своя робота. Моя робота — грати у футбол, робота журналістів — вигадувати новини аби привертати увагу до себе та своїх видань. Часом навіть приємно буває — такий я знаменитий і так усім потрібен (сміється). Але в останні дні оці всі чутки почали мене дратувати. Причина проста — жодних переговорів із жодним клубом я не вів, не веду та не збираюся вести. Всі мої інтереси — це грати за «Динамо», зростати разом із командою, тішити глядачів успішною грою та здобувати нові перемоги та трофеї. Тож я прошу журналістів, які вигадують «новини» з власної фантазії, не називати в цих новинах мого прізвища. Я залишаюся в Києві та гратиму за «Динамо». Проте в будь-якому випадку мою подальшу футбольну долю вирішуватиме київське «Динамо» та його президент Ігор Михайлович Суркіс.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер