Домашня поразка під зливою…

Домашня поразка під зливою…

Цього разу кривдниками молодих динамівців стали об’єктивно більш досвідчені футболісти донецького «Олімпіка», які перемогли з рахунком 2:1.

В міжсезоння склади обох команд зазнали змін. Господарі запросили ряд молодих гравців, відпустивши до інших клубів шістьох провідних виконавців минулого сезону (Євген Макаренко, Євген Морозенко, Артем Бутенін, Сергій Люлька, Євген Новак і Володимир Коваль). Гості навпаки змогли посилитись і тепер команда Ігора Петрова цілком може поборотись за найвищі місця.

Динамівці почали матч із тактичною схемою 4-5-1, яка за необхідності легко трансформувалась в 4-3-3. Пару центральних захисників склали Рижук і Допілка, зліва від них розташувався Чорноморець, а зправаКушніров. Ель Каддурі діяв на позиції опорного півзахисника, Коркішко і Дієго Суарес – як атакувальні півзахисники. З правого флангу атакував Шевчук, з лівого Гемега, а на вістрі єдиним форвардом був Хобленко.

Варто відзначити присутність в складі досвідченого Бадра Ель Каддурі, стаж перебування в «Динамо» якого налічує десять років. Через регламентні нововведення в заявці на новий сезон першої команди, до якої можуть увійти не більше 25 футболістів, місця марокканцю не знайшлось. Бадра виставлено на трансфер, а поки тренери дали йому можливість отримати ігрову практику в «Динамо-2», за яке його було заявлено. Для молодих динамівців гра в одній команді з майстерним Ель Каддурі має стати дуже корисною.

Гра почалась зі швидкого голу «біло-синіх». Коркішко пройшов по центру і без перешкод точно пробив у ближній кут. Пропущений м’яч змусив донеччан іти вперед. Динамівці, в свою чергу, почали грати на контратаках. У господарів активно діяли Коркішко, Хобленко, Гемега. Хороші моменти для взяття воріт мав Дієго Суарес (на фото). Гра гостей переважно будувалась через лідера команди, досвідченого форварда Руслана Левину і півзахисника Олександра Волкова.

Переламним моментом у матчі стала стартова чверть години в другому таймі. Саме в цьому відрізку «олімпійці» заграли в атаці більш різноманітно і зуміли перевести гру на половину поля динамівців. Перші моменти не були небезпечними для воріт Загладька, але потім вдарив грім. І в прямому і в переносному сенсі. Майже протягом всього матчу йшла злива, яка не могла не вплинути на дії команд. Було багато боротьби, падінь, гравцям доводилось пристосовуватись до несподіваних відскоків м’яча. Найкраще це вдалося зробити Левизі. На 51-й хвилині його удар в ближній кут не зміг відбити Загладьмо, а через вісім хвилин наш воротар парирував удар все того ж Левиги, але мокрий м’яч зрадницьки вилетів з його рук і закотився у ворота.

За рахунку 1:2 на користь «Олімпіка» гра розбилась на мікроепізоди. Цьому сприяла злива та чисельні заміни. В підсумку «Олімпік» переміг у Києві, а «Динамо-2» з нулем очок після двох турів опустилось в нижню частину турнірної таблиці.

Перша ліга. 2-й тур

«Динамо-2» – «Олімпік» – 1:2 (1:2)

21.07.2012. Чапаївка. НТБ «Динамо»

«Динамо-2»: Загладько, Кушніров – кап, Рижук, Допілка, Чорноморець, Ель Каддурі, Дієго Суарес, Гемега, Шевчук (Мединський, 57), Коркішко, Хобленко (Єрмаченко, 85).

«Олімпік»: Жданков, Іванов, Гришко, Полянський, Змієвський, Волков (Головченко, 82), Лебедь, Огиря (Драченко, 80), Санжар – кап (Голіков, 90), Шериф (Грибанов, 75), Левига.

Голи: Коркішко (5) – Левига (51, 59).

Дмитро Шаповал

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер