Донецький двобій знов не на користь «Динамо»

Донецький двобій знов не на користь «Динамо»

Динамівці зазнали другої поразки в чемпіонаті. І знов у Донецьку. Цього разу в дуже жорсткій грі кияни поступилися місцевому “Металургові”.

Підопічні Семена Альтмана особливо не напружувалися в Бремені й виглядали набагато свіжіше за динамівців, які, схоже, ще не прийшли в себе після вкрай важкого матчу проти “Фейєноорду”.

Господарі подовгу контролювали м’яч, не дозволяючи собі оборонних авантюр, схожих “донецькому дербі”, коли всі голи Юрій Вірт пропускав уже в порожні ворота. Кияни так і не зуміли підібрати ключі до оборони, яка в матчах з “Динамо” традиційно грає з особливим настроєм.

А ось біля воріт Віталія Реви було гаряче. Реактивний камерунець Бернар Чутанг, що був замінений у “донецькому дербі” по перерві, цього разу відбігав усі 90-то з гаком хвилин і “подарував” гостям чимало неприємностей. Більш того, у цього хлопця залишились сили вдарити в обличчя Гавранчича незадовго до фінального свистка. Нічого не скажеш: велика річ – особлива мотивація...

Єдиний гол у матчі господарі провели на 25-й хвилині. Красива комбінація закінчилась прострілом у штрафний майданчик киян, удар Чутанга заблокував Бондар, але першим на добивання встиг Закарлюка. Його потужний постріл з кількох метрів Рева парирувати не зумів.

У другому таймі команди змогли ще не раз змінити рахунок на табло. Динамівці більше загрожували воротам Вірта після розіграшів стандартних положень, а донетчане свої моменти створювали після швидких контратак. При цьому брак у передачах “біло-синіх” був занадто високим і лише завдячуючи індивідуальному рівню майстерності своїх виконавців кияни тримали оборону господарів у постійній напрузі.

У гостей чудові нагоди зрівняти рахунок мали Леандро (не влучив головою з 7-ми метрів), небезпечно бив зі штрафного Чернат, Гусин ледь не проштовхнув м’яч у ворота після помилок оборонця.

Ближче до закінчення гра розгорнулась дещо в інше русло. На 87-й хвилині Чечер грубо збив Пеєва, а Пономаренко запустив м’яч у динамівця. Гошо не стримався, адекватно відповівши гравцю “Металурга” потужним хуком справа. Після того, як арбітри розібрали “борців” по різні боки барикад, Георгій отримав червону картку.

Через кілька секунд Несмачний завалив того ж Пономаренко в центрі поля. Донетчанин вже лежачи на газоні вдарив ногою динамівського оборонця і вирушив слідом за Пеєвим.

Остання сутичка залишилась непоміченою головним арбітром. Посміхаючийся Гавранчич отримав підлого удару в обличчя від Чутанга і через кілька хвилин опинився на газоні. Від гніву розлюченого серба камерунського провокатора виручив суддя і ...Андрій Гусин, які зуміли переконали Горана втриматися від рукоприкладства на полі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер