Донецький «Металург» і «Динамо» розсудить Анатолій Жабченко

Донецький «Металург» і «Динамо» розсудить Анатолій Жабченко

У нинішньому сезоні в активі кримчанина шість матчів вищого українського дивізіону, серед них - один за участю «Динамо». У 2-му турі «біло-сині» переграли в умовно виїзному матчі, який відбувся на... стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, столичний «Арсенал» - 1:0. Переможний м'яч в активі Брауна Ідейє (3 хв.), а Андрій Ярмоленко на 68-й хвилині не реалізував пенальті. Також номінальні господарі закінчували матч у меншості - за повторне попередження поле достроково покинув «канонір» Артем Старгородський (епізод на фото).

Загалом в шести матчах Прем'єр-ліги Жабченко показав футболістам 41 попередження, 5 разів вилучав гравців з поля та призначив три пенальті.

Також арбітр із Сімферополя працював у нинішньому сезоні ще на одному матчі «Динамо». В 1/16 фіналу Кубка України підопічні тоді ще Юрія Сьоміна поступилися на виїзді донецькому «Шахтарю» (1:4), а Анатолій Жабченко показав сім попереджень, чотири з яких - футболістам «Динамо» (Ярмоленко, Хачеріді, Вукоєвич і Мілевський).

У майбутньому матчі кримчанину допомагатимуть асистенти арбітри Ігор Альохін (Сімферополь) і Богдан Бучинський (Тернопіль).

Резервний арбітр - Андрій Кузьмін (Миколаїв).

Інспектор ФФУ - Володимир Лисенко (Одеса).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер