Гідна підтримка у Дніпропетровську

Гідна підтримка у Дніпропетровську
фото www.white-blue.kiev.ua

У рамках матчу другого туру Прем'єр-ліги динамівці вирушать до Дніпропетровська, де зустрінуться з місцевим «Дніпром». У місті на Дніпрі команду супроводжуватиме солідна група підтримки.

Враховуючи багаторічну дружбу дніпропетровських і динамівських уболівальників, можна чекати, що на трибунах розвернеться незабутній спектакль. Про те, як уболівальники готуються до важливого поєдинку, кореспонденту офіційного сайту розповів віце-президент «Динамо» Вадим Костюченко.

- Незважаючи на те, що матч відбудеться в робочий день, інтерес до поєдинку величезний. У фан-клубі сформовано штаб, в якому проводиться запис активних хлопців, охочих поїхати на матч. Готується дуже цікавий «перформенс» на підтримку «Динамо», який заснований на дружніх взаєминах уболівальників «Дніпра» і «Динамо». Між іншим, ця дружба триває вже більше 20 років!

- Скільки людей поїде до Дніпропетровська?

- Гостьовий сектор на стадіоні «Метеор» буде заповнений повністю. Суперництво на футбольному полі – це добре. Але під час матчу все одно звучатимуть дружні слова й переклички, незалежно від рахунку на табло, як це було під час матчів минулого сезону в Києві і Дніпропетровську. Результат результатом, а багаторічна дружба важливіша. Цим, напевно, вболівальники «Динамо» і «Дніпра» відрізняються від фанів інших клубів.

- Тобто, наші хлопці налаштовані серйозно?

- Так, вони горять бажанням надати команді гідну підтримку на серйозній виїзній зустрічі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер