Дощ вкотре змінює плани “Динамо”

Дощ вкотре змінює плани “Динамо”

Схоже, що динамівським тренерам доведеться серйозно переробити графік занять команди в Антальї. Усю ніч знову йшов дощ і керівництво місцевого спортивного центру зачинило двері для тренувань. Причому жодна з команд, що нині знаходиться в Topkapi, сьогодні з ранку так і не провела повноцінного заняття.

Динамівці розбилися на дві групи і виконали низку вправ у тренажерній залі. Чи буде тренування ввечері поки що не відомо. Все залежить від погоди.

З навколофутбольних подій відмітимо приїзд у Topkapi Palace румунських команд “Рапід” і “Динамо”. Тепер у Гіоане та Черната з’явились нові-старі співрозмовники. Частенько можна побачити наших румун у компанії співвітчизників з вищеназваних команд.

Сьогодні повернулися в готель гравці “Бешикташу”. До речі, тут це найпопулярніша команда. В усякому разі, вибір футболок з призвищами футболістів “Чорних орлів” у місцевій крамниці найбільший з-поміж усіх турецьких команд. А лідер стамбульців Ільхан Мансиз вже втомився роздавати автографи та фотографуватися на пам’ять з фанами.

Місцевому телебаченню і вболівальникам, схоже, зовсім байдуже, що в їх країні знаходяться стільки команд. Набагато частіше можна почути про перехід Хаїма Ревіво в “Галатасарай” і можливий трансфер у команду Фатиха Терима гравця “Ліверпуля” Абеля Шавьєра.

У самому готелі, окрім команд, мешкають журналісти і агенти з різних країн. Так що постійні зустрічі, обмін інформацією та досвідом – це звичне явище для вечірнього Topkapi Palace. Не залишаються осторонь і керівники київського "Динамо". Наприклад, учора ввечері президент нашого клубу Ігор Суркіс дав велике інтерв’ю популярному болгарському видання "7 дней спорта".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер