Дощ тренуванням не завада

Дощ тренуванням не завада

Погода у Марбельї вирішила відірватися у ці дні за повною програмою. І вчора, і сьогодні на вулицю без парасольки не можна було вийти – дощ лив, не перестаючи. І якщо генеральному директору клуба Резо Чохонелідзе, а також іншим працівникам клубу роздавали за бажанням парасольки, то футболістам довелося тренуватися під рясним дощем.

Сьогоднішній тренувальний день пропустили два гравці. Сергій Ребров, який отримав болісний удар у вчорашньому матчі з «Ростовом», сьогодні відновлювався під керівництвом лікарів. Ісмаель Бангура у тому ж матчі з «Ростовом» не тільки забив м’яч, але й в одному з епізодів отримав «нагороду» по ногах.

Радує повернення до тренувань Максима Шацьких. Щоправда, до роботи з основною групою нападаючого поки що не допустили, і Макс протягом години намотував кола навкруги поля. Також сьогодні брав участь у тренуванні і Олександр Шовковський, якого вчора мучила головна біль та легке нездужання.

Враховуючи погодні умови, робота з м’ячем була обмежена до мінімуму. Футболісти бігали, стрибали, перекидалися – взагалі, працювали над своєю фізичною формою. Ну а під кінець тренування Юрій Павлович поділив хлопців на групи, і їм була дана можливість позмагатися у тенісболі.

Тренер воротарів Сергій Краковский сьогодні працював з двома голкіперами – Рибкою і Годзюром. Шовковський не тренувався у зв’язку з учорашнім нездужанням, а Луценко отримав відпочинок після матчу з «Ростовом» - обидва воротарі протягом тренування бігали по периметру поля.

На завтрашній день також заплановане лише ранкове тренування, а ввечері для футболістів буде проведене заняття з теорії.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер