Драгович, Макаренко, Калитвинцев та Безус – у символічних збірних 1-го туру УПЛ

Драгович, Макаренко, Калитвинцев та Безус – у символічних збірних 1-го туру УПЛ

Сайт Football.ua включив до своєї символічної збірної двох флангових гравців «Динамо» – захисника Євгена Макаренка та півзахисника Владислава Калитвинцева.

Євген Макаренко

«Часом до Макаренка виникають питання щодо ефективності дій, але при цьому він завжди активний від однієї лінії воріт до іншої. Проти Ворскли йому вдалося бути ще й ефективним. Макаренко багато рухався, часто через нього йшли небезпечні атаки команди, та й загалом поєдинок можна занести до активу лівому захиснику киян.

Цікавий факт. 80 передач (66 точних) Макаренко віддав у матчі проти Ворскли – більше за будь-якого гравця у складі Динамо».

Владислав Калитвинцев

«Із повним набором гравців, зокрема зі здоровими Гусєвим та Ленсом, Калитвинцеву б довелося нелегко в боротьбі за місце в основі. Але зараз молодий хавбек отримав шанс, і чіпляється за нього. У грі з Ворсклою Калитвинцев своїми власними ударами чимало загрожував воротам суперника, та ще й гострі передачі роздавав, включаючи гольовий пас на Безуса.

Цікавий факт. Калитвинцев п'ять разів подавав із кута поля, лише одного разу передача виявилася точною – й гольовою».

Автора гольової передачі відзначив і Футбольний клуб, до символічної збірної якого потрапив також центральний захисник Александар Драгович.

Александар Драгович

«За великим рахунком, «Ворсклі» протягом усього матчу не вдалося створити біля воріт киян жодного по-справжньому гольового моменту. Велика заслуга в цьому не лише опорних півзахисників «Динамо», але і його центрбеків, із яких особливо надійно зіграв австрієць.

Драгович і в повітрі показав себе молодцем, і на перехопленнях досяг успіху, та й коли справа доходила до жорстких зіткнень, не давав розгулятися опонентам. Міг захисник і поховати інтригу, якби за рахунку 1:0, відгукнувшись на подачу Мігеля Велозу, зміг переграти воротаря гостей.

Владислав Калитвинцев

Сергій Ребров випускає 21-річного футболіста в основному складі вже в четвертому офіційному поєдинку – і з кожним разом Влад почувається впевненіше. Ось і в зустрічі з полтавчанами, зайнявши позицію на правому фланзі, Калитвинцев був дуже активним, сміливо брав гру на себе, віддавав ризиковані передачі та «стріляв» здалеку. При цьому ефективно працював на оборону, сумлінно стелився у підкатах, виконавши кілька корисних перехоплень. Ну і як не згадати, що кутовий у виконанні цього технічного вінгера дозволив Роману Безусу забити переможний м'яч.

Сайт UA-football.com включив до лав своєї символічної збірної за підсумками туру лише одного динамівця, проте того, який став автором єдиного голу в матчі з «Ворсклою»  Романа Безуса.

Роман Безус

«Для Безуса зустріч із полтавською командою мала особливе значення. Після матчу Роман відверто зізнався у величезній повазі до загиблого президента «Ворскли» Олега Бабаєва, який багато в чому сприяв розвитку його кар'єри.

Незважаючи ні на що, дев'ятий номер столичного клубу провів дуже хороший матч, узяв участь практично в усіх небезпечних атаках киян та проявив себе у відборі. До того ж Роману вдалося забити єдиний переможний гол у протистоянні та зробити це у невластивій для себе манері, вигравши боротьбу за верховий м'яч».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер