»Дрогеда» – «Динамо» – 1:2: говорять динамівці

»Дрогеда» – «Динамо» – 1:2: говорять динамівці

Огнєн Вукоєвич
Виїзна перемога над «Дрогедою» (2:1) полегшила динамівцям завдання виходу до наступного раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Після матчу кияни перебували в доброму гуморі й охоче відповідали на питання журналістів.

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Це була моя перша гра у складі «Динамо» в єврокубках і я дуже задоволений перемогою. Незважаючи на рівень суперника, міжнародні матчі завжди проходять у впертій боротьбі. У нас виходила гра в центрі поля, але при завершенні атак м'яч наполегливо не йшов у ворота. Просто фантастично грав воротар! Ми мали забивати мінімум десять м'ячів, але голкіпер витворяв у воротах дива, парируючи м'яча всіма частинами тіла. Класна команда має бути готовою до будь-якого розвитку подій і вміти керувати ходом гри. Добре, що наприкінці зустрічі Алієв забив м'яч, який дозволить нам почуватися спокійніше напередодні повторної зустрічі.

* * *

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, воротар «Динамо»:

- Якщо говорити про гру в Дубліні виходячи з двохматчевого протистояння, виїзна перемога нас поза сумнівом влаштувала. 2:1 – непоганий рахунок для першого матчу. Ми створили стільки моментів, що їх мало вистачити на половину чемпіонату. Та ще й пропустили необов'язковий гол. Ми не зняли всі питання про результат нашої дуелі, але зробили позитивний баланс перед повторною зустріччю.

- У пропущеному м'ячі є ваша помилка?

- Мені складно зараз про це говорити. Гравець добре зіграв головою, переправляючи м'яча у ворота. Я хочу подивитися повтор і з'ясувати, чи міг я зіграти на випередження і вийти з воріт. В іншому не сумніваюся, що діяв правильно.

- Які враження залишилися від стадіону?

- Поле цікаве, воно складне й не зовсім рівне. Хочу подякувати вболівальникам, які активно за нас переживали у виїзному матчі і створили чудову атмосферу. Велика їм шана за підтримку далеко від батьківщини.

- Очікували, що в Ірландії так багато динамівських уболівальників?

- Гадаю, що будь-яка українська команда, якщо прибуде до Ірландії, без підтримки не залишиться. В даному випадку люди вболівали за колишніх співвітчизників, які приїхали виступити до їхньої нової країни. Ще раз передаю всім величезну подяку. Ми потребували такої підтримки.

* * *

Андрій НЕСМАЧНИЙ, захисник «Динамо»:

- Наші гравці не зуміли реалізувати моменти в атаці, але для захисників нападники суперника особливих проблем створити не зуміли. Йшла звичайна гра із закидами м'яча в зону, боротьбою, самовіддачею, швидкими проходами. Добре, що окрім забитого м'яча гравці «Дрогеди» нічого в атаці зробити не спромоглися.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер