Серйозні наміри «Дрогеди»

Серйозні наміри «Дрогеди»

Чемпіон Ірландії «Дрогеда» з усією відповідальністю підійшов до повторного матчу другої кваліфікації Ліги чемпіонів проти ФК «Динамо». В п'ятницю команда провела черговий поєдинок в ірландській лізі, перемігши середняка турнірної таблиці «Брей Уондерерз» – 2:0, а в понеділок удень прилетить до Києва. В столиці України «дроги» пробудуть дві доби, і до матчу з «Динамо» проведуть два тренування. Тільки цей факт свідчить, наскільки серйозно ірландці поставилися до зустрічі з українським клубом.

У Києві «Дрогеда» розміститься в одному з найкращих готелів «Хайят». У вівторок о 14.00 в конференц-залі готелю відбудеться прес-конференція головного тренера команди Пола Дуліна, після якої пройде акредитація іноземної преси.

Перше тренування на українській землі ірландці проведуть у понеділок увечері на полі УТК ім. Віктора Банникова. У вівторок увечері, о 19.00, відбудеться «проба газону» майбутнього поля бою – стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського. До речі, «Дрогеду» в Києві підтримуватимуть 150 уболівальників. В усякому разі, саме стільки квитків на матч зарезервував клуб. Розміститься група підтримки «дрогів» у тринадцятому(!) секторі.

Матч «Динамо» – «Дрогеда» відбудеться в середу, 6 серпня, о 19.00. Шанувальникам футболу нагадаємо, що в каси стадіону «Динамо» надійшли квитки на матч. Їх ціна, залежно від сектора, складає 20, 30, 40 і 60 гривень. Пряма трансляція – телеканал ТЕТ.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер