Друг Мехмеді допоміг «Баварії» розгромити «Фрайбург»

Друг Мехмеді допоміг «Баварії» розгромити «Фрайбург»

Яка команда була фаворитом даного протистояння – зрозуміло відразу. На користь мюнхенців із Хосепом Гвардіолою на чолі говорило безліч чинників. «Фрайбургу» ж, окрім власних сил, залишалося сподіватися на максимально широку посмішку пані Фортуни.

Протримати свої ворота на замку гостям вдалося лише 19 хвилин, після чого Данте впевнено замкнув навіс із кутового. Ближче до завершення тайму баварець Шакірі (на фото) оформив дубль. Спочатку він увірвався до штрафного майданчика з лівого флангу й, не без допомоги рикошету, спрямував м'яча до сітки, а потім швейцарець замкнув простріл Крооса.

Ще один швейцарець у цьому матчі, півзахисник «Динамо» Адмір Мехмеді, який виступає за «Фрайбург» на правах оренди, став свідком успіхів свого близького друга та екс-партнера по «Цюриху». Адмір з'явився на полі зі старту й відзначився блискучою передачею на 69-й хвилині, після якої мав забивати Кірк. За 12 хвилин він поступився своїм місцем на полі Геде.

Уже без Мехмеді «Фрайбург» пропустив четвертий гол. 71,000 глядачів на трибунах «Альянц-Арени» порадував перуанець Пізарро, реалізувавши свій шанс із меж штрафного майданчика суперника на 88-й хвилині.

4:0 – такий невтішний підсумок для колективу Кристіана Штрайха, який продовжує вести боротьбу за виживання у Бундеслізі.

Свій наступний матч «Фрайбург» проведе 22 лютого вдома проти «Аугсбурга».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер