Друга поразка «Динамо-2» на Меморіалі Макарова

Друга поразка «Динамо-2» на Меморіалі Макарова

Після поразки у стартовому турі від аматорського ФК «Обухів» (1:3) цього разу підопічні Вадима Євтушенка склали зброю перед представником вітчизняної Прем’єр-ліги – донецьким «Олімпіком», причому з аналогічним рахунком.

Оскільки участь у турнірі є одним із етапів підготовки до поновлення сезону, тренерський штаб «Динамо-2» дав можливість – комусь більше, комусь менше часу – зіграти всім футболістам, які перебувають у розпорядженні. Єдине виключення склав захисник Олександр Головко-молодший, який відіграв увесь матч.

Перший тайм пройшов за відносно рівної боротьби. На початку гри лише поперечина врятувала динамівців після того, як Конде головою замикав подачу з кутового. На 30-й же хвилині ніщо не завадило Лисенку, який тільки-но вийшов на заміну, замкнути навіс Волкова. За дев’ять хвилин гравець «Олімпіка» до гольової передачі додав ще й результативний удар, замкнувши в дотик простріл Вовкодава.

Буквально перед самою перервою динамівці скоротили відставання. Захисник «Олімпіка» рукою зупинив м’яча після удару Трояновського, й арбітр призначив пенальті. До позначки підійшов Цибульник та впевнено переграв голкіпера. На жаль, зробити те ж саме Олександру не вдалося на 80-й хвилині, коли було призначено другий пенальті за фол Борзенка проти Нагорного (захисник ще й отримав червону картку, залишивши свою команду в меншості) – цього разу надійно зіграв воротар. До цього часу динамівці пропустили ще один гол. Це вдало зіграв на добиванні граючий президент донеччан Владислав Гельзін після того, як Волинець парирував м’яча.

До кінця матчу залишалося більше десяти хвилин, але скористатися з чисельної переваги «біло-синім» не вдалося. Таким чином, зазнавши другої поразки, команда Вадима Євтушенка опинилася у скрутному становищі. Тепер для того, аби вийти до чвертьфіналу, динамівцям потрібно перемагати своїх наступних суперників («Колос» Ковалівка та РВУФК) та сподіватися на сприятливі для нашої команди турнірні показники в інших групах.

Відзначимо, що третій тур «Динамо-2» за календарем пропускає, й свій наступний матч зіграє 20-го січня проти «Колоса» з Ковалівки.

XXI Меморіал Олега Макарова. 2-й тур

17.01.2016. Манеж НТБ «Динамо»

«Динамо-2» – «Олімпік» – 1:3 (1:2)

«Динамо-2»: Камінський (Волинець, 46), Трубочкін (Дмитренко, 67), Джгереная (Скидан, 70), Головко, М.Нестеренко (Панфілов, 83), Цибульник (Алексеєв, 80), Нємтінов (Петров, 58), Жикол (Ковбаса, 46), Трояновський (Акубардія, 74), Маїк (Нагорний, 78), Удод (Зубков, 67).

«Олімпік»: Литовченко, Нємчанінов, Бобух, Іллой-Айєт, Вовкодав, Конде, Огіря, Волков, Шестаков, Степанюк, Матяж. На заміну виходили: Лисенко, Гошкодеря, Хомутов, Гельзін.

Голи: Цибульник (45, пен.) – Лисенко (30), Волков (39), Гельзін (72).

Нереалізований пенальті: Цибульник (79).

Вилучений: Борзенко (79).

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер