Другий день другого збору: два тренування та контроль м’яча

Другий день другого збору: два тренування та контроль м’яча

Зранку, розім’явшись під керівництвом тренера з фізпідготовки, футболісти перейшли до ігрових вправ. Поділившись на дві команди, основний акцент було зроблено на контролі м’яча – спочатку без протидії збоку суперника, а потім з активним пресингом по всіх ділянках поля – з активними підказками головного тренера та його асистентів.

Завершилося же заняття виходами три атакуючих гравці на двох захисників із завершальним ударом по воротах.

Фотогалерея ранкового тренування

Вечірнє тренування було повністю присвячене роботі з м’ячами. Зокрема, футболісти відпрацьовували точність пасів, а також вихід із оборони в атаку після розіграшу стандартних положень.

Збоку за діями своїх партнерів спостерігав Віталій Буяльський. На ранковому занятті він відчув проблеми з попереково-крижовим відділом, але проведена в одній із лікарень Марбельї магнітно-резонансна терапія не виявила особливих проблем. Завтрашній день Віталій ще відпочиватиме, а з неділі вже приступить до бігової роботи.

Фотогалерея вечірнього тренування

Завтра на динамівців чекає перший спаринг на другому зборі. Суперник – учасник 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА нинішнього сезону, шведський «Естерсунд». Поєдинок відбудеться на міському стадіоні Марбельї, початок – о 16:30 за місцевим часом (17:30 за Києвом).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер