Другий день медогляду в «Борисі»

Другий день медогляду в «Борисі»

Учора вранці плановий медогляд пройшла група українських гравців “Динамо”, а в другій половині дня команда провела перше втягуюче тренування у 2020 році

Сьогодні на обов’язкові медичні процедури до клініки “Борис” завітала друга група динамівців, яка складалася переважно з легіонерів. Також разом із першою командою сьогодні проходили медогляд 17-річні захисники Вівчаренко та Забарний.

Футболісти почали з'їжджатися до клініки “Борис”, яка є багаторічним партнером “Динамо”, близько дев'ятої години ранку. Усього у лікарів, які засвідчили відмінний стан здоров’я гравців, сьогодні побували 16 представників нашої команди: воротарі Георгій Бущан, Владислав Кучерук; захисники Томаш Кендзьора, Тамаш Кадар, Йосип Піварич, Олександр Сирота, Костянтин Вівчаренко, Ілля Забарний; півзахисники Беньямін Вербич, Карлос де Пена, Міккель Дуелунд, Мохаммед Кадірі; нападники Фран Соль, Жерсон Родрігес, Назарій Русин, Ібрагім Каргбо.

Як і їхні одноклубники днем раніше, сьогодні футболісти пройшли планову диспансеризацію, а саме лабораторні й ультразвукові дослідження, а також консультації вузькопрофільних фахівців.

А після візиту до лікарів на динамівців чекав "другий тайм" - зустріч з уболівальниками, які віддано очікували улюблених футболістів у холі клініки. Гравці нікому не відмовляли в автографах і селфі.

Сьогодні команда також збереться разом на вечірнє тренування на базі в Кончі-Заспі. Період підготовки у Києві триватиме до 14 січня, а 15 січня “Динамо” вирушить на перший збір до Туреччини. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер