ДЮСШ №21 «Міленіум» відвідали стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського

ДЮСШ №21 «Міленіум» відвідали стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського

озпочалася екскурсія біля пам’ятника легендарному Метру - Валерію Лобановському. Діти дізналися про зв’язку з легендарним Олегом Петровичем Базилевичем, «сухий лист», новаторство на тренерському містку та завойовані трофеї, як в якості гравця, так і тренера. Наступною пам’яткою, про яку детальніше дізналися молоді футболісти, був пам’ятник, встановлений гравцям, які брали участь в досі наповненому різними версіями розвитку подій, Матчу смерті. Навіть такі юні школярі чули раніше про цей матч і ділилися тим, що розповідали їхні батьки.

Після цих пам’яток екскурсовод з маленькими відвідувачами вирушили до музею, шляхом дізнавшись про басейн, який раніше знаходився поруч зі стадіоном, де зараз розташований паркмайданчик. А в самому музеї наші гості побачили трофеї, які завойовували динамівці різних поколінь, до яких належать Суперкубок України, виграний «Динамо» минулого літа, та Кубок Чемпіонів СРСР, що знаходиться в музеї завдяки тринадцяти чемпіонствам.

Після музею майбутні професіонали зайшли до зали для прес-конференцій. Вони відчули себе в якості журналістів, сівши на їх місця, та ставили запитання, а потім зайняли місця, де раніше сиділи тренери та гравці, відчувши себе тими, хто відповідає на запитання.

Наступними локаціями були господарська роздягальня та чаша стадіону, де гості отримали змогу
дізнатися, як проходить життя футболістів за лічені хвилини до стартового свистка та на мить відчути себе невід’ємним елементом київського «Динамо».

Ближче до завершення екскурсії юні футболісти завітали до приміщення Фан-клубу, де ознайомилися з найбільшою в Україні колекцією шарфів на футбольну тематику, ігрових футболок різних гравців і дізналися декілька цікавих історій пов’язаних із уболівальниками ФК «Динамо» Київ.

Діти з великим задоволенням відкрили для себе з нового ракурсу найкращий клуб України, відчули
на собі частинку дорослого футболу, після чого з натхненням пообіцяли, що повернуться до стадіону «Динамо» в якості професійних футболістів.

Відео дивіться на сторінці фан-клубу у Facebook.

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер