Дубль Артема Бєсєдіна допоміг Україні розгромити шотландців

Дубль Артема Бєсєдіна допоміг Україні розгромити шотландців

Після перемоги над французькою «молодіжкою» тренерський штаб української збірноївніс мінімальні корективи у стартовий склад.З перших хвилин на поле вийшов динамівський півзахисник Віктор Циганков. Також увесь матч відіграли захисник Павло Лук’янчук та нападник Пртем Бєсєдін.

Глядачі, які завітали на «Оболонь-Арену», побачили чотири голи. Спочатку Андрій Блізніченко з лінії карного майданчику пробив влучно. Мав можливість забити мав Циганков: після подачі Блізніченка Віктор пробив вище воріт. А у другому таймі заробив штрафний, але сам же виконав його не найкращим чином, пробивши в «стінку». Зате розіграш наступного «стандарту» був куди небезпечнішими: Беседін після подачі Блізніченко з кутового влучив у стійку.

На 69-й хвилині Артем Бєседін, змістившись із флангу до центру, здорово пробив з-за межу карного майданчика точно у дальній кут - 2:0.Згодом українці відзначились у третє: Вакулко віддав передачу на Беседіна, а Артем п’ятою переправив м’яч у сітку, оформивши дубль.

Свій наступний поєдинок у рамках відбіркового турніру Євро-2017 «синьо-жовті» проведуть в жовтні: суперником українців буде команда Північної Ірландії.

Україна U-21 – Шотландія U-21 – 4:0

Україна U-21 : Підківка – Лук’янчук, Качараба, Кирюханцев, Блізніченко, Данченко, Вачіберадзе (Мишньов, 46), Вакулко, Циганков, Гуцуляк (Швед, 69: Борячук, 82), Бєсєдін.

Шотландія U-21: Келлі – Суттар, МакГі, Гоулд (О‘Хара, 83), МакБерні, Хаям, Чалмерс, Хендерсон, Кінг, Ніколсон (Каммінгс, 65), Кадден.

Голи: Блізніченко (25, Бєседін (67, 76), Борячук (90+2, з пенальті).

Попередження: Данченко, Мишньов, Кирюханцев - Гоулд, МакБерні, Чалмерз, Суттар.

* * фото Є.Кравс

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер