Дубль Дмитра Хльобаса приносить «Ворсклі» перемогу над «Шахтарем» (+ВІДЕО)

Дубль Дмитра Хльобаса приносить «Ворсклі» перемогу над «Шахтарем» (+ВІДЕО)

Саме він відкрив рахунок у грі на 28-й хвилині, майстерно направивши м’яч від стійки у нижній кут ударом зі штрафного.

«Гірники» відігралися на 67-й хвилині, коли пенальті реалізував Бернард.

Однак це був день Дмитра Хльобаса, який у «Ворсклі» виступає під 77-м номером. За дві хвилини до завершення основного часу гри Дмитро реалізував вихід віч-на-віч зі Сарнавським та приніс «Ворсклі» перемогу над «Шахтарем»!

У першій грі у Полтаві команда Луческу перемогла з рахунком 0:4, тому до півфіналу пройшов «Шахтар», та це не привід применшувати досягнення і хорошу гру Хльобаса – автора переможного дублю у ворота «гірників».

Після гри Дмитро в ефірі телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2» сказав наступне:

- Не можу судити про те, чи кращий це поєдинок у моїй кар'єрі, але я радий, що ми перемогли. Цей результат нам в скарбничку, незважаючи на те, що ми не пройшли далі. Нам потрібно перемагати, і зберігати цей настрій. Ця перемога важлива в першу чергу з психологічної точки зору, щоб зберегти впевненість в наступних матчах.

У ближній кут я бив свідомо, ми відпрацьовуємо такі удари на тренуваннях, б'ємо з різних дистанцій. До роздягальні я ще не дійшов, але впевнений, що там хороша атмосфера, як завжди після перемог.

Головний тренер полтавської «Ворскли» Василь Сачко в ефірі телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» так прокоментував гру Дмитра Хльобаса:

- Безумовно, Хльобас заслуговує уваги. Він добре працює, проявляє себе і в тренувальному процесі, і в матчах. Його забиті м'ячі не випадкові - у хлопця є талант, удар, дриблінг. Сьогодні він цим скористався, і я дуже радий за нього.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер