Дубль Хачеріді та рекордна перемога України у Львові!

Дубль Хачеріді та рекордна перемога України у Львові!

У стартовому складі «синьо-жовтих» вийшли двоє динамівців, захисник Євген Хачеріді та нападник Андрій Ярмоленко.

Гості протрималися десять хвилин. На 11-й у ворота Валентіні влетів перший гол, автором якого став Девич. До перерви голкіперу Сан-Марино довелося повторити процедуру виймання м'яча зі своїх воріт ще тричі.

У другому взятті воріт активну участь узяв Хачеріді, який виграв верхову боротьбу та скинув м'яча точно на Селезньова – останній у дотик переправив футбольний снаряд до сітки. Вже в компенсований до першого тайму час центральний захисник «Динамо» забив гол сам, вистрибнувши вище за всіх після подачі з кутового.

У другому таймі підопічні Михайла Фоменка продовжили забивати голи. Перший дубль у матчі оформив Хачеріді. На 54-й хвилині Євген виявився спритнішим за всіх після розіграшу кутового та плутанини у штрафному майданчику Сан-Марино.

На 60-й хвилині зустрічі до гри увійшли ще двоє динамівців – Роман Безус та Олег Гусєв. Лише три хвилини знадобилося Роману для того, щоб забити свій гол. Сьомий, рекордний, а тому історичний м'яч України (до цього за історію незалежності наша національна збірна не забивала більше шести м'ячів за одну гру) став динамівським. Гольовий пас, увірвавшись до штрафного майданчика по правому флангу, зробив Ярмоленко, а гол забив Безус!

До завершення зустрічі українці провели ще два м'ячі у ворота Сан-Марино, здобувши рекордну перемогу в своїй історії – 9:0!

Зазначимо, що для Ярмоленка, який поступився місцем на полі партнеру по збірній на 75-й хвилині зустрічі, цей матч став 33-м у футболці національної збірної. Хачеріді, який на 83-й хвилині відзначився ще й зовсім необов'язковим попередженням, зіграв 23-у гру, забивши свій другий та третій голи за національну команду. Ну а для Гусєва поєдинок став ювілейним 85-м за Україну. Для Безуса ця гра виявилася восьмою, а гол другим за «жовто-синіх». Нарешті так і не вступив у гру динамівський голкіпер Максим Коваль.

Найближчого вівторка, 10 вересня, на команду Фоменко чекає вирішальна дуель за лідерство у групі проти збірної Англії. Цей поєдинок відбудеться на НСК «Олімпійський»  і розпочнеться о 21:45.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото www.uefa.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер