Дубль Мілевського приносить перемогу «червоним»

Дубль Мілевського приносить перемогу «червоним»

Погода в Австрії неначе відплачує «Динамо» за свій «поганий настрій» у перші дні перебування команди на зборі – яскраве сонце, яке світить уже другий день, й абсолютно чисте небо благоволять місцевим жителям та приїжджим туристам. Щоправда, футболістам нема коли ніжитися під сонячними променями заради власної засмаги. Сьогодні, традиційно для зборів, для них було заплановано два тренування.

На ранковому занятті хлопці були поділені на дві групи. Перша відпрацьовувала гру в пас, пресинг, а також переміщення в обмеженому просторі. Друга в цей час приділяла увагу техніко-тактичним діям під час гри в атаці й обороні. Причому, коли діяли два захисники проти двох нападників, забити гравцям атаки було дуже складно. Варто було тільки зіграти шестеро проти чотирьох, як лавина м’ячів посипалася у ворота – і навіть воротар не допомагав. Також багато часу присвятили розіграшу комбінацій на різних флангах та подальшим навісам до штрафного майданчика із завершальними ударами нападників.

Увечері футболісти провели двохсторонку, яка складалася з трьох таймів по 10 хвилин кожен. Із самого початку було зрозуміло, що на полі будет точитися важка боротьба, в якій ніхто не захоче поступатися. Два перших тайми пройшли без забитих м’ячів. Суперники лише обмінялися небезпечними моментами. Спочатку Шовковський ногами парирував удар Шевченка з кількох метрів, який замикав простріл Нінковича з лівого флангу, а незабаром «зелені» вимагали пенальті за порушення правил проти Кравця, але Валерій Зуєв, який виконував функції суворого арбітра, залишився непохитним.

А доля спарингу вирішилася наприкінці третього тайму. За кілька хвилин дубль вдалося оформити Мілевському. Перший м’яч Артему вдалося забити, з кількох метрів переправивши м’яч до сітки після скидки Шевченка головою, а другий – реалізувавши вихід віч-на-віч після пасу Гусєва.

«Зелені» – «Червоні» – 0:2
«Зелені»:
Хачеріді, Рибалка, Ель Каддурі, Гармаш, Корреа, Алієв, Аруна, Калитвинцев, Зозуля, Кравець.
«Червоні»: Данило, Діакате, Юссуф, Попов, Вукоєвич, Єременко, Нінкович, Гусєв, Мілевський, Шевченко.
Примітка: воротарів не вказуємо, оскільки вони змінювалися по ходу матчу.

Завтра «Динамо» проведе черговий, уже третій за ліком, контрольний матч, проти турецького «Манісаспор». Відбудеться він у містечку Аксамс, початок – о 19:30 за київським часом.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер