Дублери «Динамо»: три м'ячі за шість хвилин

Дублери «Динамо»: три м'ячі за шість хвилин

Роман Зозуля
Матч дублюючих складів удався! Уже в самому дебюті зустрічі «Карпати» повели в рахунку – захисник «Динамо» Хачеріді хотів вибити м’яч після флангового прострілу в поле, але разом зі ним влетів у ворота.

Такий поворот подій не збив бойовий настрій киян. Особливо запам’яталась середина першого тайму. На 25-й і 26-й хвилинах Роман Зозуля двічі покарав господарів за необережність, а на 30-й хвилині удар із центра поля Ярмоленка не зміг парирувати кіпер Когут, який далеко вийшов із воріт – 1:3.

Варто віддати належне львів’янам, які зуміли зібратись після шестихвилинного «холодного душу». Другий тайм пройшов у рівній боротьбі і якби господарям трішки більше пощастило в кінці зустрічі. Вони могли б цілком розраховувати на нічию. А так, задовольнились заохочувальним голом Ткачука.

Після 21 туру динамівці набрали 54 очки і впевнено лідирують у турнірі дублерів!

Післяматчеві коментарі. Юрій Калитвинцев, тренер «Динамо» (дубль):

- Ми стали свідками доволі цікавого матчу, в якому обидві команди продемонстрували футбол, який, я думаю, сподобався глядачам. Ми знали, що на нас чекає важкий поєдинок, адже «Карпати» – це серйозний суперник, тим паче на своєму полі. Я завжди казав, що вихованці західноукраїнського футболу відзначаються перш за все своєю непоступливістю, тож проти них завжди дуже важко грати. І «Динамо», і «Карпати» створили чимало гольових моментів. Але в нас була трішечки краща реалізація, завдяки чому ми і перемогли. Проте рахунок міг бути і зовсім іншим. Як на мене, «Карпати» заслужили нічию.

- В другому таймі більше атакували «Карпати». Ви свідомо віддали ініціативу?

- Так, адже в нас був гандикап у два м’ячі. Тож ми вирішили зіграти на контратаках. Це наша улюблена тактика гри. Розраховували забити ще, але не вийшло. Натомість забили «Карпати» і результат висів на волосинці до самого фінального свистка.

- Чи ставить головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін перед Вами завдання готувати гравців до такої ж манери гри, якій віддає перевагу він сам?

- Я давно знаю Юрія Павловича і наші з ним погляди на футбол багато в чому співпадають. Проте скажу, що він зі своїми помічниками, а я зі своїми працюємо цілком автономно: він не втручається в нашу роботу, а ми в його. Єдине, що він нас просить – готувати хороших молодих гравців, які в майбутньому зуміють реально допомогти головній команду клубу.

"Карпати" (д) – "Динамо" (д) – 2:3 (1:3).

"Динамо":
Годзюр, Пінчук, Хачеріді, Бутенін (Петров, 20), Фартушняк (Назарчук, 46), Дедечко, Морозюк (Морозенко, 56), Герасим'юк, Зозуля (Варанков, 46), Ярмоленко, Олейник (Дієго Суарес, 60).

Голи: Хачеріді (у свої ворота), Ткачук (70) - Зозуля (25, 26), Ярмоленко (30).

Вилучення: Дедечко (90). 

За матеріалами офіційного сайту ФК «Карпати» (Львів).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер