Дуду: матчі на двох континентах

Дуду: матчі на двох континентах

У п'ятницю вранці до офісу «Динамо» надійшов факс із Федерації футболу Бразилії. У ньому важлива для півзахисника Дуду інформація – головний тренер національної збірної Бразилії Мано Менезеш викликає його на товариські матчі з Габоном (10 листопада) та Єгиптом (14 листопада).

Новина про виклик до збірної приємно здивувала Дуду. Під час спілкування бразилець, який наразі зайнятий підготовкою до гри з «Таврією», був небагатослівним: «Дуже радий, я із самого дитинства мріяв зіграти за збірну. Це будуть товариські матчі, у мене є шанс показати себе. Я знаю тренера Мано Менезеша. Напевно, йому сподобалася моя гра на молодіжному чемпіонаті світу, якщо вирішив запросити. Бачив, що також викликані Вілліан та Фернандіньйо з «Шахтаря». Я їх практично не знаю, немає навіть номерів телефонів. Буде можливість у збірній ближче познайомитися».

У повідомленні з Бразилії уточнюється, що Дуду має опівдні 7-го листопада прилетіти до аеропорту Франкфурту, звідки чартерним рейсом збірна вирушить до Габону. Пам'ятаючи про небезпеки подорожі до екзотичного куточку Африки, гравцям збірної рекомендується зробити щеплення від жовтої лихоманки. Після гри в Габоні команда п'ятиразових чемпіонів світу перебазується на аравійський півострів, до Катару, де прийме Єгипет.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер