Два дні на медогляд після відпустки і початок тренувальної роботи

Два дні на медогляд після відпустки і початок тренувальної роботи

Підготовка до початку чи поновлення сезону традиційно для футболістів починається з повного медичного огляду, який динамівці кожні півроку проходять у столичній клініці «Борис», що на Позняках.

Першими до медичного центру завітали молоді гравці: Євген Смирний, Назарій Русин, Володимир Маханьков, Ахмед Алібеков, Олександр Андрієвський, який повернувся з оренди в «Зорі», та Богдан Михайличенко, який відновлюється після травми, а також більш досвідчені Максим Коваль, Артур Рудько, Владислав Калитвинцев, Віктор Циганков, Віталій Миколенко та Дмитро Хльобас. Відзначимо, що Богдан Лєднєв пройшов медобстеження вчора разом із молодіжною командою.

У профільних лікарів, які засвідчили, що у футболістів усе гаразд зі здоров’ям, сьогодні побували дванадцять динамівців.

Динамівці, які не бачили один одного більше місяця, з радістю спілкувалися та обмінювалися враженнями про проведену літню відпустку. Стоячи в черзі під кабінетами, гравці вели себе невимушено - жартували, сміялися, ділилися останніми новинами. Було помітно, що всі вони добре відпочили і скучили за тренувальною роботою.

У порядку черги гравці заходили до кабінетів лікарів – невропатолога, терапевта, травматолога, окуліста, отоларинголога, зробили кардіограму, УЗД черевної порожнини та серця, яке було більш ніж ретельним, тому доводилося витрачати на нього найбільше часу. Також здали весь спектр аналізів, виміряли тиск та антропометричні дані. Футболісти пройшли звичайну планову диспансеризацію, яка включала в себе лабораторні дослідження і ультразвукові, а також консультації вузьких фахівців і денситометрію - вимірювання кількості жиру в організмі.

А ось візиту до стоматолога цього разу не було – здоров’ям зубів наші футболісти займатимуться в індивідуальному порядку.

Тепер результати обстеження будуть оброблятися протягом кількох днів, після чого їх передадуть клубним лікарям. Решта функціональних досліджень і тести можуть проводитися безпосередньо на клубній базі, для цього там є всі необхідні умови і необхідне обладнання.

Відзначимо, що завтра медичне обстеження чекає ще на шістьох гравців «Динамо», які так само з самого ранку завітають до клініки «Борис». Це Георгій Бущан, Денис Гармаш, Віталій Буяльський, Микола Морозюк, Папа Гуйе та Володимир Шепелєв. Що стосується легіонерів, які у ці дні задіяні у складі своїх національних збірних, то вони разом із капітаном команди Сергієм Сидорчуком пройдуть медобстеження пізніше, безпосередньо перед вильотом на навчально-тренувальний збір до Австрії. Що стосується новачка «Динамо» Че Че, то він пройшов медобстеженння при підписанні контракту, тому необхідності у повторних заходах немає.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер