Два голи динамівців забезпечили Україні (U-19) перемогу над Ісландією

Два голи динамівців забезпечили Україні (U-19) перемогу над Ісландією

Глядачі, які зібралися на трибунах стадіону «Колос» у Борисполі, побачили, як спочатку представник нашого клубу Євген Смирний на 77-й хвилині відкрив рахунок, а потім ще один динамівець Микола Шапаренко подвоїв його за п'ять хвилин та встановив остаточний підсумок – 2:0.

Крім них, у грі також узяли участь гравці нашого клубу Владислав Дубінчак, Денис Попов, Ахмед Алібеков та Богдан Лєднєв.

Наводимо коментарі представників «Динамо» після гри:

Богдан Леднєв (півзахисник)

- У першому таймі більше грали довгими передачами – проти ісландців було важко діяти. У перерві тренер сказав грати більше через низ, ми почали комбінувати й це призвело до забитих м'ячів. Було важливо забити перший м'яч, щоб суперник відкрився. Після цього з'явилися вільні зони й нам стало легше атакувати. Після другого голу продовжували пресингувати, не боялися йти вперед, не грали за рахунком, а хотіли забити ще, володіли повною перевагою.

З огляду на те, що паралельний матч завершився внічию, ми вийшли на перше місце. Але потрібно вигравати й усі інші матчі.

Євген Смирний (півзахисник)

- Напередодні добре розібрали збірну Ісландії, й суперник зіграв так, як ми очікували. У першому таймі нам, звичайно, не все вдавалося, як хотілося – вони нас трохи «повозили». У перерві поговорили в роздягальні, й на другий тайм вийшли ще більш налаштованими, на полі все складалося якнайкраще. Тренер сказав додати в русі, зазначивши, що ми мало рухаємося – як і очікувалося, ісландці виявилися до цього не готовими.

Мій гол? Макс Луньов накрутив захисника, скинув мені м'яча, й я пробив напівзмією, кажучи футбольним жаргоном (посміхається). У збірній я виконую трохи інші функції, ніж у клубі. Тут я більше граю на оборону, виконую роль опорного півзахисника, а в «Динамо» більше орієнтований на атаку, оскільки граю на позиції під нападниками. За великим рахунком, можу справлятися з різними обов'язками.

Переключатися на поєдинки збірної не складно, оскільки в нас у Юнацькій Лізі УЄФА такі ж складні матчі, тож усе гаразд.

Завжди добре починати з перемоги, потім психологічно набагато легше грати в наступних поєдинках. З наступним суперником – збірною Латвії – ще не знайомилися, все попереду.

* фото www.ffu.org.ua

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер