Два матчі на Кіпрі

Два матчі на Кіпрі
Атанас Чепілов

На Кіпрі продовжує підготовку до другої частини сезону «Динамо-2». Другий контрольний поєдинок проти чеського «Яблонця» підопічні Геннадія Литовченка та Юрія Калитвинцева звели внічию – 1:1.

Перші 15 хвилин на полі йшла рівна гра, а коли здалося, що динамівці перехопили ініціативу, на 28-й хвилині їм довелося виймати м'яча з власних воріт. Після пропущеного м'яча кияни знову заволоділи перевагою, яка ще відчутнішою стала в другому таймі. Гол назрівав і його автором став Атанас Чепілов, який переправив м'яча у ворота після прострілу з правого флангу Шевчука. Тренери «Динамо-2» залишилися задоволеними спарингом. 13-го лютого кияни проведуть останній контрольний поєдинок на Кіпрі, проти болгарської команди «Віхрен».

«Динамо-2» - «Яблонець» - 1:1.

«Динамо-2»:
Кичак (Бойко, 46), Кушніров, Новак, Парцванія, Люлька (Бутенін, 68), Петров, Д.Єременко, Морозенко (Рибалка, 68), Гармаш, Чепілов (Сокол, 69), Коркішко (Шевчук, 46).

Гол у складі «Динамо-2» забив Чепілов (62).

 

* * *

У понеділок перший контрольний поєдинок на кіпрському зборі провела молодіжна команда «Динамо». Підопічним Володимира Мунтяна протистояв молодіжний склад кіпрського «Аполлона». Суперник виявився слабкішим, ніж припускали динамівці, тому впоратися із ним не склало великих труднощів. Наша команда впродовж усього матчу володіла величезною перевагою і перемогла з розгромним рахунком 10:0.

«Динамо» (молодіжний склад) – «Аполлон» (молодіжний склад) - 10:0

«Динамо» (перший тайм):
Ситников, Черемисин, Логінов, Хачеріді, Менжега, Пархоменко, Козлов, Сокуренко, Прокипчук, Білала, Дудченко.

«Динамо» (другий тайм): Рудько, Коваль, Рижук, Прилєпов, Назарчук, Оздоєв (Долгій, 70), Коваленко, Макаренко, Гриппа, Іванющенко, Малин.

Голи: Дудченко (5), Білала (7, 13, 37), Сокуренко (34), Макаренко (46), Гриппа (47, 80), Малин (52), Іванющенко (75).

Відзначимо, що наступний матч на Кіпрі молодь «Динамо» проведе 11-го лютого проти молодіжного складу однієї з місцевих команд.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер