По голу «Мюнхену 1860» у кожному з таймів (+ ВІДЕО)

По голу «Мюнхену 1860» у кожному з таймів (+ ВІДЕО)

Важкі тренувальні будні змушують змінювати кількість задіяних у матчах гравців. Проти німецького клубу через неминучі за настільки важкої роботи мікротравми не зіграли Олександр Шовковський та Мігель Велозу.

Враховуючи порядок ротації серед воротарів, усі 90 хвилин отримав можливість провести Олександр Рибка. Найбільша конкуренція в команді серед форвардів – кожен із трьох працюючих на зборі грає близько півгодини.

Приємно, що практично на всіх матчах, які «Динамо» проводить в Андалузії, команда відчуває підтримку збоку вболівальників. На півдні Іспанії проживає щонайменше кілька десятків тисяч вихідців із України, для яких приїзд рідного клубу стає приємною віддушиною від робочих буднів та зайвою можливістю зустрітися зі співвітчизниками. Динамівці незмінно дякують уболівальникам за підтримку, безвідмовно фотографуючись або залишаючи автографи.

Київський та мюнхенський клуби ставлять перед собою в чемпіонатах різні завдання. «Біло-сині» намагаються повернути жаданий трофей чемпіона України, тоді як «біло-чорні» відчайдушно борються, щоб залишитися в другій німецькій Бундеслізі. Втім, і на зборах завдання у тренерів кожної з команд свої, а звітна зустріч стала хорошою репетицією перед відповідальними офіційними матчами.

Практично весь поєдинок із «Мюнхен-1860» пройшов за ігрової переваги динамівців. Німці спробували провести стартовий штурм воріт Рибки. Але надовго гравців у білих футболках не вистачило, поступово «сині» перехопили ініціативу, впевнено контролюючи перебіг зустрічі. Ось тільки небезпечні моменти біля воріт Ортеги виникали доволі рідко.

Як часто трапляється останнім часом, у потрібний момент на допомогу нападникам приходить Домагой Віда. Захисник просто чудово грає під час розіграшів стандартних положень, при черговій подачі вистрибнув вище за всіх та на дальній стійці переправив м'яча у ворота. Домагой забив свій другий м'яч у чотирьох контрольних матчах нинішнього збору, увійшовши до числа найкращих бомбардирів команди!

Приємне враження залишила гра киян і в другому таймі. Незважаючи на постійну ротацію складу, футболісти швидко знаходили взаєморозуміння, методично комбінуючи та створюючи моменти.

Втім, без роботи не залишався й Рибка. На 57-й хвилині воротар парирував удар Классена, ще в одному моменті Хачеріді вчасно вибив м'яча. Зате як тільки гравці «Динамо» «вмикали» швидкість, починали активно пресингувати, біля німецьких воріт відразу ставало гаряче. На 68-й хвилині Олег Гусєв перехопив подачу суперника, потім м'яча через Андрія Цурікова та Артема Кравця було доставлено Віталію Буяльському, який миттєво зорієнтувався в ситуації та метрів із семи увігнав його у ворота. Хвилин за десять Буяльський міг забити свій другий м'яч, але, замикаючи подачу Данило Сильви, пробив не дуже потужно.

Матч завершився перемогою «Динамо» 2:0 та дав Сергію Реброву багато корисної інформації. Попереду у команди два дні тренувань, а потім знову два ігрових дні. Найближчі наші суперники – «Сувон Самсунг Блюуінгз» (Південна Корея) та «Альхесірас» (Іспанія).

4-й контрольний матч

24.01.2014. Іспанія. м.Сан-Педро-де-Алькантара. 200 глядачів

«Динамо» – «Мюнхен-1860» – 2:0 (1:0)

«Динамо»: Рибка, Віда (Данило Сильва, 46), Бетао (Хачеріді, 46), Селін (Драгович, 46), Калитвинцев (Цуріков, 46), Рибалка (Харатін, 46), Ярмоленко (Мякушко, 46), Сидорчук (Буяльський, 31), Беланда (Сидорчук, 59), Ленс (Гусєв, 46), Теодорчик (Хльобас, 37; Кравець, 59).

«Мюнхен-1860» (стартовий склад): Ортега, Вальорі, Классен, Адлунг, Санчес, Анга, Кагельмахер, Вайгль, Віттек, Фольманн, Муліч.

Голи: Віда (41), Буяльський (68).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер