Два тайми в тренажерній залі

Два тайми в тренажерній залі

Початок робочого тижня у провінції Тіроль, де динамівці проводять тренувальні збори, співпало зі зміною погоди. На зміну хоч і прохолодній, але з проблисками сонця, погоді прийшли дощі. Місцеві синоптики стверджують про їхню короткочасність та обіцяють тепло уже в найближчі дні.

Ранкове тренування пройшло за звичним сценарієм, на футбольному полі, а вечірнє тренерський штаб назначив тренажерній залі готелю. Багато динамівців і без вказівки тренерів часті гості в СПА-центрі. Одному потрібно зміцнити ноги чи прес, іншому скинути зайву вагу.

Великий спеціаліст із роботи на тренажерах Олег Лужний поділився досвідом вправ у залі, здобутому під час виступів у лондонському «Арсеналі». У результат динамівці розбились на дві групи. Перша працювала на силових тренажерах під керівництвом Валерія Зуєва, а друга з Олегом Лужним виконувала комплекс вправ на координацію. Потім групи помінялись місцями. За словами Анатолія Дем'яненка, робота в залі так само важлива, як і робота на зеленому газоні. «Щоразу на підготовчих зборах, коли закладається функціональна готовність на тривалий сезон, ми «розводимо» класичні тренування роботою в залі. Приємно, що всі гравці з азартом та натхненням виконують вправи», - зауважив Анатолій Васильович, підказуючи підопічним, як правильно боротись на одному з тренажерів. Закінчивши, гравців дружно відправились до аква-зони, окупувавши басейн, сауну, джакузі. Після серйозної роботи потрібно добре відновитись! 

Практично не відчувають дискомфорту в колективі новачки Томо Бушич і Хішам Махдуфі. Перший великий частину часу проводить разом із Гораном Сабличем і сербським тріо Гавранчич-Нінкович-Маркович. Хішам спілкується переважно із співвітчизником Ель Каддурі, а також із Тіберіу Гіоане, який добре володіє французьким. Поступово освоюється в колі старших товаришів Володя Лисенко . Вихованець клубної школи живе в одному номері з Сашком Рибкою. Дещо тримається осторонь Балаж Фаркаш. У комунікабельності угорцю не відмовиш, проте спілкування з партнерами обмежується незнанням угорця нашої мови. Увесь вільний час старанний Балаж проводить над підручниками і, на думку Йожефа Сабо, якйи допомагає Фар кашу з перекладом, незабаром проблема мовного бар'єру буде усунено. 

www.fcdynamo.kiev.ua (Інсбрук - Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер