Два турніри пам'яті Віктора Баннікова

Два турніри пам'яті Віктора Баннікова

 

Турнір Баннікова: в 2007 році

в України друге місце

У футбольному календарі України на червень заплановано відразу два турніри пам’яті знаменитого воротаря «Динамо» і збірної СРСР Віктора Баннікова. Перший цими днями проходить у Києві, а другий в середині наступного тижня стартує в Донецькій області.

Меморіал Віктора Баннікова серед збірних команд 1992 року народження відбудеться з 6 по 12 червня в Донецьку та Маріуполі. У ньому беруть участь вісім команд, розбитих на дві підгрупи. На цьому етапі Україна зіграє з Росією, Фінляндією та Італією. У фіналі, призначеному на 12 червня, зустрінуться переможця кожної з груп.

Збірну України 1992 р.н. очолює відомий футболіст «Динамо» 90-х років Олександр Головко. Серед викликаних для участі в змаганні гравців є і представники «Динамо» – захисники Дмитро Рижук і Артем Сухоцький, півзахисники Максим Боровець, Володимир Коваль і Ярослав Прокіпчук, нападаючий Віталій Рябушко.

Ще одні змагання – міжнародний турнір ім. В. Баннікова серед 13-річних футболістів – на полях спортивного комплексу Відрадне проводить Федерація футболу міста Києва. У них беруть участь 16 команд. Разом із «Динамо» (тренери Євген Рудаков і Валерій Шабельников) за вихід до півфіналу з групи А змагались ташкентський «Пахтакор», дніпропетровське «Дніпро» і київський «Живчик». Матчі в підгрупі пройшли з 1 по 3 червня, півфінали відбулись 4, а фінал призначено на п"ятницю, 6 червня. Вирішальна зустріч пройде на головній спортивній арені країни - НСК «Олімпійський».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер