Двічі батько Горан Попов

Двічі батько Горан Попов

Радісна подія сталася в сім’ї Горана Попова. Напередодні Всесвітнього жіночого свята дружина македонця подарувала динамівському захиснику сина. Малюк народився справжнім багатирем – на зріст 52 сантиметри та вагою 3,950 кілограми.

Новонародженого батьки вирішили назвати Лука. Це вже друга дитина в сім’ї Попових. Щасливий батько поки що малюка не бачив, оскільки син з’явився на світ у Македонії.

- Я дуже щасливий, – не приховував радості Горан. – Дружина та дитина почувають себе добре. Сьогодні розмовляв із дружиною лише 10 хвилин, оскільки їй потрібно відпочивати. Але вже завтра їй віддадуть телефон, і я зможу дізнатися про всі подробиці. Поки вона лише сказала, що син біленький – прямо як я в дитинстві. Шкода, що не зміг бути поряд із дружиною в такий важливий момент, але таке життя футболіста, і я нічого не можу поробити. Але я так само щасливий, як і два з половиною роки тому, коли народилася моя донька. Головне, щоб діти були здоровими! Зможу побачити малюка за десять днів, коли поїду до збірної Македонії. А дружина з дітьми планує на певний час приїхати до мене в Київ влітку. Ця новина додала мені гарного настрою перед відповідальним матчем із «Манчестер Сіті». Якщо ми виграємо, це буде хорошим подарунком від команди для мене. Я же присвячу цю перемогу сину.

ФК «Динамо» (Київ) бажає мамі та малюку міцного здоров’я, а папі – успіхів як на футбольному полі у складі нашого клубу, так і в особистому житті.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер