Дві нічиї українських збірних

Молодіжна збірна України провела товариський матч у рамках підготовки до вирішальних матчів відбіркового турніру чемпіонату Європи 2011 року (U-21). Суперником команди Павла Яковенка стали однолітки Кіпру.

У стартовому складі молодіжної збірної вийшли троє представників «Динамо»: Артем Кравець, Роман Зозуля та Андрій Ярмоленко, а після перерви місце у воротах зайняв Денис Бойко. Вже на 9-й хвилині «жовто-сині» програвали – відзначився Ангеліс Хараламбус, але відносно швидко відігралися, коли Ярослав Ракицький ударом зі штрафного відновив рівновагу в рахунку.

Надалі гра проходила в жорсткій боротьбі, результатом чого стали три (!) вилучення в нашої збірної. На останній хвилині першого тайму за повторне попередження поле достроково залишив Павло Пашаєв, на 80-й хвилині додивлятися поєдинок до роздягальні пішов Микола Морозюк, а за лічені хвилини до завершення поєдинку червоне світло (також за дві жовті картки) побачив автор єдиного м’яча «жовто-синіх» Ярослав Ракицький.

Кіпр (U-21) – Україна (U-21) – 1:1 (1:1).

Україна (U-21):
Каніболоцький (Бойко, 46), Матвеєв, Кривцов, Ракицький, Степаненко, Морозюк, Зозуля, Ярмоленко, Голодюк, Пашаєв, Кравець.

Голи: Хараламбус (9) – Ракицький (26).

* * *

Збірна України, складена з хлопців 1991 р.н., провела перший із двох запланованих виїзних спарингів із французькою збірною. Поєдинок із «трикольоровими» завершився нульовою нічиєю.

У звітному поєдинку взяли участь четверо футболістів «Динамо». Темур Парцванія і Євген Морозенко провели на полі весь матч, а Віталій Сокуренко і Володимир Коваль з’явилися на полі після перерви.

Другий товариський матч українські юніори проведуть у четвер, 4 березня. Відзначаємо, що ці спаринги розглядаються тренерським штабом збірної як важливий етап підготовки до кваліфікаційного еліт-раунду чемпіонату Європи 2010 року, який відбудеться саме у Франції.

Франція (U-19) − Україна (U-19) − 0:0

Україна (U-19):
М.Коваль, Поліщук (Циня, 46), Кравченко, Парцванія, Бутко, Чайковський (Задоя, 46), Морозенко, Сидорчук (Карасюк, 63), Федотов (Сокуренко, 77), Павлов (В.Коваль, 46), Картушов (Зубко, 63).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер