Дві перемоги підопічних Гусіна

Дві перемоги підопічних Гусіна

У середу «Динамо-2» провело два контрольних поєдинки. Спочатку підопічні Андрія Гусіна зустрілися з ФК «Боярка» та здобули мінімальну перемогу 1:0. Гол на свій рахунок записав Морозенко, який вдало замкнув простріл із флангу. В цілому перевага була на боці нашої команди, суперник чинив опір лише в перші хвилини.

«Динамо-2» – ФК «Боярка» – 1:0

«Динамо-2»:
Рудько, Сухоцький, Рижук, Новак, Парцванія, Гриппа, Бутенін, Морозенко, Макаренко, Коваль, Шевчук.

Гол: Морозенко (25).

* * *

Суперником у другому спарингу виступив «Колос» із Музичів. У ньому тренер задіяв хлопців, які перебувають на перегляді. Команди грали два тайми по 40 хвилин. По ходу матчу динамівці програвали 0:2, але змогли знайти сили переломити перебіг гри та здобути перемогу. У дебюті матчу суперник відзначився після подачі кутового, а потім гості вдало пробили здалеку. У динамівців у першому таймі й у середині другого забив Фастяк, а перемогу за кілька хвилин до фінального свистка приніс Єрмаченко. Як бачимо, матч пройшов у цікавій, гострій боротьбі.

«Динамо-2» – «Колос» (Музичі) – 3:2

«Динамо-2»:
Загладько, Сухомлинов, Адаменко, Козлов, Протасевич, Єжов (Очигава, 40), Прокипчук, Єрмаченко, Щедрий, Мединський, Малин (Фастяк, 40).

Голи у складі «Динамо» забивали Фастяк (двічі) та Єрмаченко.

Наступний контрольний поєдинок «Динамо-2» проведе 11-го липня проти першої команди, складеної з футболістів, які не будуть задіяні в матчі з «Металістом».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер