«Динамо-2»: Дві перемоги за один день

«Динамо-2»: Дві перемоги за один день

Вранці підопічні Андрія Гусіна зустрілись із «Чайкою» з Петропавлівської Борщагівки, яку перемогли 3:0, а ввечері в більш напруженій боротьбі з рахунком 3:2 обіграли черкаський «Славутич», який минулого сезону посів третє місце в групі А другої ліги.

Перший матч складався із двох таймів по 30 хвилин. Динамівці не залишили супернику шансів, забивши три м’ячі без відповіді, які на свій рахунок записали Яремчук, Шевчук та Ісраілов.

- Для хлопців сьогодні був найважчий день, - розповів після матчу наставник Андрій Гусін. – Протягом останнього тижня команда працювала у режимі щоденних дворазових тренувань, але перед стартом сезону трохи знизимо навантаження і дамо футболістам день відпочинку. Оцінювати готовність команди на тлі навантажень складно, можу лише сказати, що поки вона нормальна, але не оптимальна. Важко бути в найкращому стані з першого матчу сезону. Попереду довга турнірна дистанція, до якої ми готувались лише три тижні.

Контрольний матч.

08.07.2012р. Конча-Заспа, НТБ «Динамо»

Динамо-2» - «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) - 3:0 (2:0)

«Динамо-2»: Волинець (Бонь, 31), Прокипчук, Фаворов, Допілка (Козлов, 31), Чорноморець (Сухомлинов, 31), Шевчук, Васильєв, Харатін, Ісраілов, Мединський (Боровик, 31), Яремчук.

Голи: Яремчук (2), Шевчук (15), Ісраілов (50).

www.fcdynamo.kiev.ua

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер