Дванадцять динамівців зіграли за «Говерлу» в матчі з «Шахтарем»

Дванадцять динамівців зіграли за «Говерлу» в матчі з «Шахтарем»

В ужгородців у матчі взяли участь всі дванадцять орендованих динамівців, як і в попередньому поєдинку. У стартовому складі на поле вийшло відразу 11 гравців нашої команди. Цього разу Ігоря (Орестовича) Худоб'яка, який раніше розбавляв цей дружній колектив, замінив Орест Кузик. А ще один футболіст «Динамо» вийшов на заміну в другому таймі. Цього разу підопічні В'ячеслава Грозного не змогли досягти результату.

На початку другого тайму Алекс Тейшейра зібрав на лінії штрафного майданчика кількох захисників та красивим ударом у дальню «дев'ятку» переграв Рудька.

А на 74-й хвилині Едуардо, який вийшов на заміну, зробив те, що певний час не вдавалося його партнерам. Він повторив трюк Тейшейри, із лінії штрафного майданчика невимушено переправивши м'яча до сітки.

Усю гру на полі провели Артур Рудько, Сергій Люлька, В'ячеслав Лухтанов, Віталій Ягодінскіс, Євген Чумак, капітан Андрій Цуріков, Олексій Савченко та Дмитро Хльобас. Після перерви на 60-й хвилині замість Олексія Хобленка на поле вийшов Павло Полегенько, доповнивши представництво динамівців. Віталій Гемега був замінений на 80-й хвилині, замість нього на поле вийшов Ігор Худоб'як. А Орест Кузик залишив поле за п'ять хвилин до завершення основного часу, замість нього з'явився Ігор Гончар. Попередження до свого пасиву занесли Савченко, Цуріков та Ягодінскіс.

Свій наступний поєдинок «Говерла» проведе в суботу, 8-го серпня, вдома проти запорізького «Металурга».

* фото shakhtar.com

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер