Дванадцятий гравець Олександр Шовковський

Дванадцятий гравець Олександр Шовковський

Боротися за такі потрібні турнірні очки у вівторковому поєдинку з «Інтером» гравці «Динамо» будуть без Олександра Шовковського. Через травму воротар залишився в Києві.

- Питання про мою участь в майбутній грі не стояло, - розповів Олександр. – Зараз переді мною завдання одужати якомога швидше. Тому не полетів з командою до Мілану, щоб ефективно розпорядитися часом, за можливістю скоротити термін реабілітації та швидше повернутися до повноцінного тренування.

- Який характер травми і що говорять про терміни відновлення лікарі?

- Проблема з косим м’язом живота. Лікарі з приводу термінів традиційно ніяких прогнозів не дають. Для одужання докладаю максимум зусиль: щодня проходжу спеціальні процедури, здійснюю легкі пробіжки. Все це робиться під наглядом лікаря «Динамо» Володимира Малюти.

- У пресі написали, що травму «заробив» під час тривалого трансферу з України до Андорри…

- Це неправда. Під час перельоту і переїзду лише посилилося запалення. А ушкодив м'яза на тренуванні у складі збірної України.

- Яке передчуття напередодні зустрічі «Динамо» з «Інтером»?

- Утримаюся від передматчевих коментарів. Одне можу сказати – на полі «Джузеппе Меацца» у складі нашої команди будуть дванадцять гравців. Одинадцять хлопців і я.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер