Дві перемоги «Динамо» (U-15) на старті турніру Minsk Cup-2019

Дві перемоги «Динамо» (U-15) на старті турніру Minsk Cup-2019

Перший матч (нагадаю, відповідно до регламенту, поєдинки проходять на повноцінне поле та складаються з двох таймів по 20 хвилин кожний) наша команда провела проти «ДЮСШ-17» із Томська.

«Біло-сині» домінували протягом усього матчу, що втілилося у три м’ячі без відповіді. Уже на 3-й хвилині партнери вивели Горбача віч-на-віч із воротарем, і Ігор спрямував м’яча у кут воріт. До перерви вірний шанс відзначитися мав Давлатов, але, зігравши на добиванні, з кількох метрів влучив у воротаря.

У другому таймі хороші моменти подвоїти перевагу мали Горбач та Ганжола, але їхнім ударам забракло точності. А от Слесарю вдався справжній шедевр – на 27-й хвилині, змістившись із лівого флангу до центру, Артем з-за меж штрафного майданчика поцілив у дальній верхній кут воріт. Остаточну же крапку в матчі вдалося поставити на 31-й хвилині – динамівці оригінально розіграли кутовий, Єременко протягнув м’яча вздовж лінії воріт, відпасував трохи назад, і Давлатов з кількох метрів поцілив у кут воріт.

«Динамо» – «ДЮСШ-17» (Томськ) – 3:0

«Динамо»: Ісаченко, Бенедюк, Філатов (Ганжола, 35), Єременко, Чубатий, Мельниченко (Канаєв, 28), Ганжола (Александров, 29), Пухтєєв, Слесар (Фернандо, 31), Давлатов (Мельниченко, 33), Горбач (Подоляк, 32).

Голи: Горбач (3), Слесар (27), Давлатов (31).

У другому матчі в ігровий день суперником підопічних Андрія Фартушняка став «Авангард» із Курська. Цього разу, незважаючи на те, що грала проходила за схожим сценарієм, динамівцям тривалий час не вдавалося відкрити рахунок. Перший тайм так і завершився нульовою нічиєю, а от відразу після поновлення гри динамівцям таки вдалося забити – відзначився Пухтєєв, якому зручно скинув м’яча на порожні ворота Слесар. Мінімальний рахунок тримався до останньої хвилини, коли суперник «біло-синіх» захопився атакою, пропустив випад нашої команди у відповідь, і Горбач закотив м’яча в порожні ворота після зручного пасу від партнера.

«Динамо» – «Авангард» (Курськ) – 2:0

«Динамо»: Ісаченко, Єременко, Філатов, Чубатий, Пухтєєв (Подоляк, 35), Бенедюк, Ганжола (Александров, 30), Мельниченко (Канаєв, 21), Слюсар (Фернандо, 27), Давлатов (Семенець, 35), Горбач.

Голи: Пухтєєв (22), Горбач (40).

Андрій ФАРТУШНЯК, старший тренер «Динамо» (U-15):

- В обох матчах мали величезну перевагу, але при цьому не можу сказати, що створили багато моментів. До воріт доходимо справно, а от далі не вистачає дещиці – чи то точного пасу, чи то завершального удару. Незвичний формат тайму по 20 хвилин – хлопці тільки вийшли, розігралися, туди-сюди пробіглися, а вже перерва настала. До того ж незручно було, що матчі розведені по часу. Зігравши стартову гру, футболісти півтори години відпочивали, остигнули, після чого знову потрібно виходити на поле фактично без розминки, оскільки матчі йдуть один за одним. Тому й були, ніби сонні мухи, в першому таймі другого поєдинку, «прокинувшись» лише після перерви, коли й були забиті м’ячі. У другий ігровий день на нас чекає лише один матч, тому має бути легше.

Ігор ГОРБАЧ, нападник «Динамо» (U-15):

- Не можу сказати, що перемоги в обох матчах далися легко, хоч ми й здобули «сухі» перемоги. Але це стосується більше фізичного аспекту, оскільки кожна команда хоче перемогти, а от у технічному та тактичному плані проблем нам ані перший, ані другий суперник не створив. Учора весь день ми провели в дорозі, але встигли відпочити й особливих проблем із фізичними кондиціями ні в кого не було. Трохи незвичний формат ігор, оскільки в чемпіонатах Києва та ДЮФЛ наші матчі тривають вдвічі більше, тому тут потрібно було швидше вмикатися та намагатися забити швидкий гол. У завтрашньому матчі, яким для нас завершиться груповий етап, так само будемо грати на перемогу та намагатися виконувати ті вимоги, які ставляться перед нами тренером.

У вівторок, 5 березня, «Динамо» завершить груповий етап поєдинком проти «Динамо» з Риги.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер