Двоє динамівців зіграли за збірну України проти Польщі

Двоє динамівців зіграли за збірну України проти Польщі

Через кадрові проблеми, пов'язані з коронавірусом, тренерський штаб не зміг задіяти багатьох футболістів. Динамівці на поле вийшли лише в другому таймі: на 46-й хвилині поєдинку Віктор Циганков замінив Олександра Зубкова і на 76-й хвилині Сергій Сидорчук з'явився на полі замість Віктора Коваленка. У запасі збірної Польщі залишився ще один динамівець Томаш Кендзьора.

Збірна України з перших хвилин заволоділа ініціативою і створювала перспективні моменти, проте це не принесло результату. Незважаючи на перевагу українців, поляки забили гол спочатку в першому таймі, а потім у другому.

На жаль, відповісти на два голи поляків підопічні Андрія Шевченка не змогли. Ще в дебюті поєдинку Андрій Ярмоленко міг відкрити рахунок, проте екс-динамівець не реалізував пенальті. Свої моменти мали і динамівці Циганков та Сидорчук, але до забитих м'ячів справа не дійшла.

Відзначимо, що поєдинок проти Польщі став 24-м матчем у збірній України для Віктора Циганкова, і 32-м для Сергія Сидорчука.

Нагадаємо, уже за кілька днів на «жовто-синіх» чекають матчі Ліги Націй: 14 листопад підопічні Андрія Шевченка зіграють з Німеччиною в Лейпцигу, а 17 листопада - зі Швейцарією в Люцерні.

Товариський матч

Польща - Україна - 2:0

Польща: Скорупські, Гумни (Берешіньскі, 78), Валюкевич, Бохневіч, Рибус (Река, 79), Кліх, Горальські (Лінетт, 62), Плахета (Шиманські, 83), Зелінські (Юзвяк, 46), Милик (Модер, 62 ), Пьонтек

Україна: Лунін, Конопля (Бондар, 63), Кривцов, Матвієнко, Михайличенко, Макаренко, Зінченко (Харатін, 56), Коваленко (Сидорчук, 76), Ярмоленко (Марлос, 46), Зубков (Циганков, 46), Яремчук (Мораес , 46)

Голи: Пьонтек (40), Модер (63)

Попередження: Гуральські (44) - Харатін (61)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер